У Ніжинському районі відбувся Олімпійський день

06-07-2017
Спортивні заходи

Уже стало доброю традицією у всьому світі до дня заснування Міжнародного Олімпійського Комітету відзначати Олімпійський день. Тому 04 липня 2017 року на стадіоні «Спартак» зібралися керівники та спеціалісти структурних підрозділів районної державної адміністрації, органів місцевого самоврядування району, представники спортивних товариств, легкоатлети Ніжинщини, щоб долучитися до свята, де кожний може відчути себе справжнім олімпійцем.
Зокрема Ніжинську районну раду представили Олена Андрусенко, Людмила Мельникович, Олена Скорбач, Вікторія Охріменко, Олена Циба.
Учасників заходу привітав голова районної державної адміністрації Вячеслав Івашин. «Сьогодні особливий день, Ніжинський район не просто долучається до Всесвітнього спортивного руху – Олімпійського дня, який стверджує загальнолюдські цінності: чесність, справедливість змагань, відкритість, доброзичливість та дружбу. Ми на власному прикладі демонструємо приорітети ведення здорового способу життя», - зазначив Вячеслав Анатолійович.
З нагоди Олімпійського дня прийнято влаштовувати різні спортивні заходи, головним, з яких можна назвати масовий легкоатлетичний пробіг. Не виключенням став і Ніжинський район. Щоб допомогти учасникам пробігу налаштуватися на справжній спортивний лад попередньо було проведено олімпійську розминку.
Усього в пробігу взяло участь близько 60 учасників. За результатами були визначені кращі легкоатлети. Переможцями турніру стали:
Серед жінок на дистанції 500 м:
І місце – Андрущенко Олена
ІІ місце – Поляк Лідія
ІІІ місце – Скорбач Олена
Серед чоловіків на дистанції 1000 м:
І місце – Романенко Олександр
ІІ місце – Липейко Андрій
ІІІ місце – Сахно Володимир
Усі вони були нагороджені грамотами та медалями.
Ніжинська районна рада щиро вітає бухгалтера  Комунальної установи Ніжинської районної ради «Трудовий архів Ніжинського району» Олену Скорбач, яка достойно показала себе в змаганні, і бажає подальших перемог та звершень у житті

За інформацією сектора сім’ї, молоді та спорту Ніжинської РДА
Фото Вікторії Охріменко, начальника організаційного відділу Ніжинської районної ради