Щотижнева апаратна нарада при голові районної ради

17-10-2017
Апаратна нарада

17 жовтня 2017 року голова Ніжинської районної ради Олег Бузун провів щотижневу апаратну нараду із заступником голови райради Наталією Березкою, керуючим справами районної ради Оленою Прищепою та начальниками відділів виконавчого апарату.

Першочергово під час наради було обговорено стан доручень, які були визначені на попередньому тижні.

Далі в ході наради було визначено план роботи районної ради на найближчий тиждень, зокрема обговорено підготовку до виїзної наради на території Регіонального ландшафтного парку «Ніжинський»  для огляду проведених робіт по облаштуванню екологічної стежки, що відбудеться у середу, 18 жовтня. До того ж того дня студенти Ніжинського медичного коледжу завітають до районної ради в рамках акції «Знай та контролюй свій тиск» до Всесвітнього дня серця, а також відбудеться семінар селищного та сільських голів у райдержадміністрації.

У п’ятницю 20 жовтня у Ніжинському медичному коледжі також відбудеться урочисте зібрання колективу для зустрічі з керівниками області, міста та району, головними лікарями з  нагоди відзначення 110-річчя навчального закладу, на захід запрошено голову Ніжинської районної ради Олега Бузуна.

За результатами апаратної наради головою районної ради Олегом Бузуном були дані відповідні доручення.

Організаційний відділ районної ради