Робоча зустріч голови Ніжинської районної ради

29-12-2017
Зустріч

29 грудня 2017 року відбулася зустріч голови Ніжинської районної ради Олега Бузуна із вчителем біології та географії Кропивнянського НВК «ЗНЗ-ДНЗ» І-ІІ ст. Оксаною Ляшенко та ученицею 9 класу даного навчального закладу Ярославою Тунік. На зустрічі також були присутні начальник Нiжинського мiжрайонного управління водного господарства Володимир Тарасенко та директор РЛП «Ніжинський» Сергій Мельникович.

Оксана Сергіївна повідомила, що вони разом із ученицею Ярославою починають працювати над конкурсною роботою для Малої академії наук України. Тематика роботи – «Вплив гідромеліораційних процесів на болотні системи центральної частини Чернігівщини, кінець ХІХ – початок ХХ століття». Оскільки вивчена тема потребує порівняння із сучасним станом об’єктів, то важливим було дізнатись про осушувальну систему Смолянка, що є в межах Ніжинського району, та реалізований на її території Проект ЄС «Clima East: Збереження та стале використання торфовищ», що впроваджувався ПРООН в Україні.

У ході засідання Олег Бузун, Володимир Тарасенко та Сергій Мельникович детально розповіли про реалізацію Проекту на Ніжинщині та відповіли на хвилюючі питання.

Організаційний відділ районної ради