Відбулось засідання приймальної комісії Ніжинського медичного коледжу з обговоренням правил прийому до навчального закладу

16-02-2018
Засідання комісії

Цього тижня відбулось засідання Приймальної комісії Ніжинського медичного коледжу, на якому обговорювали актуальні питання правил прийому абітурієнтів до навчального закладу на 2018-2019 навчальний рік.

У засіданні взяли участь, крім представників коледжу та студентського самоврядування, голова Ніжинської районної ради Бузун Олег Віталійович.

Зазначимо, що сьогодні Ніжинський медичний коледж – сучасний  вищий навчальний заклад І рівня акредитації, який надає освітні послуги, пов’язанні з одержанням вищої освіти на рівні кваліфікаційних вимог молодшого спеціаліста за спеціальностями:

-  Лікувальна справа;

-  Сестринська справа;

-  Акушерська справа.

Навчальний заклад розміщений у 4-х корпусах: три навчальні корпуси та бібліотека.

У своїй структурі Ніжинський медичний коледж має 3 відділення:

- фельдшерське (спеціальність Лікувальна справа);

- медсестринське (спеціальності Сестринська справа, Акушерська справа);

- відділення довузівської підготовки;

Крім того у навчальному закладі працюють курси підвищення кваліфікації фахівців з лікувального масажу.

Викладацький склад коледжу має великий досвід як теоретичної так і практичної роботи. Серед них викладачі – методисти, відмінники освіти України, викладачі вищої кваліфікаційної категорії.

Коледж готує не тільки висококваліфікованих спеціалістів, він сприяє формуванню молодих людей з високим рівнем культури та загальнольнолюдських моральних якостей, завдяки добре організованій виховній та спортивно-масовій роботі.

Ніжинський медичний коледж –  сучасний навчальний заклад, який крокує в ногу з життям, медична школа, де здобувають гарт кваліфіковані медичні кадри для потреб охорони здоров’я ХХІ століття.

Більше інформації про Ніжинський медичний коледж можете дізнатись на офіційному сайті закладу за посиланням - http://nmedcol.com.ua/

Майбутні абітурієнти також можуть ознайомитися з правилами прийому до Ніжинського медичного коледжу Чернігівської обласної ради у 2018 році за посиланням - http://nmedcol.com.ua/index.php?page=pravila-prijomu

Узагальнено організаційним відділом райради за матеріалами офіційного сайту Ніжинського медичного коледжу