І Н Ф О Р М А Ц І Я Ніжинської районної ради про оголошення конкурсу з відбору суб’єкта оціночної діяльності, який буде залучений до проведення незалежної оцінки об’єкта спільної власності територіальних громад сіл, селища Ніжинського району

19-03-2018
Оголошення

І Н Ф О Р М А Ц І Я

Ніжинської районної ради про оголошення  конкурсу з відбору суб’єкта оціночної діяльності, який буде залучений до проведення незалежної оцінки об’єкта спільної власності територіальних громад сіл, селища Ніжинського району

Назва об’єкта оцінки: нежитлові приміщення з 2 кімнат, загальною площею 73,1 кв.м., розташовані за адресою: вул. Думська,  3а, м. Ніжин,  Чернігівської області. Розміщення офісу.

Власник: територіальні громади селища, сіл Ніжинського району в особі районної ради.

Балансоутримувач: Ніжинська районна рада.

Мета проведення оцінки: визначення ринкової вартості об’єкта з метою передачі в оренду.

Конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності буде здійснюватися відповідно до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності, затвердженого наказом Фонду державного майна України від 31.12.2015 № 2075 (далі - Положення).

До участі в конкурсі допускаються претенденти, які діють на підставі чинного сертифіката суб’єкта оціночної діяльності, яким передбачено провадження практичної оціночної діяльності з оцінки майна за напрямом 1 «Оцінка об’єктів у матеріальній формі» та спеціалізаціями в межах цього напряму 1.1«Оцінка нерухомих речей (нерухомого майна, нерухомості), у тому числі земельних ділянок та майнових прав на них», 1.2 «Оцінка машин  і обладнання».                  .

Вимоги до претендентів для участі в конкурсі (учасників конкурсу) викладені в розділі ІІІ Положення. Вимоги до конкурсної документації, порядку її складання, оформлення, подання містяться у Положенні, зокрема у розділах І, ІІ, ІІІ й додатках до нього. Заява про участь у конкурсі з відбору суб’єктів оціночної діяльності, інформація щодо досвіду претендента та оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна й підписання звіту про оцінку майна, інформація про претендентів подаються за встановленою в додатках 2-4 до Положення формою.

Конкурсні   пропозиції претендентів подаються у запечатаному конверті  і мають містити пропозиції щодо вартості виконання робіт, калькуляцію витрат, пов’язаних з виконанням робіт, а також терміну  виконання робіт.

Конкурс відбудеться  в Ніжинській районній раді 11.04.2017 об 10.00 год.  за адресою:  м. Ніжин, пл. ім.І.Франка,1, к. 18.

Документи приймаються по 03.04.2018 (включно) за адресою: м. Ніжин, пл.. ім.І.Франка,1, к. 25, тел. для довідок  5-34-82.