Відбулося спільне розширене засідання Колегії райдержадміністрації та Президії районної ради

27-04-2018
Колегія

Виконання програми економічного і соціального розвитку району за І квартал 2018 року розглянули сьогодні на спільному розширеному засіданні Колегії райдержадміністрації та Президії районної ради, яке провів голова районної державної адміністрації Вячеслав Івашин.

Начальник відділу економічного розвитку і торгівлі Вадим Шелест ознайомив присутніх з основними показниками розвитку району, які стосуються: промисловості, сільського господарства, розвитку малого та середнього бізнесу, ринку праці, будівництва й житлово-комунального господарства, інвестиційної діяльності, споживчого ринку, податково-бюджетної політики, соціальної політики, освіти, культури та спорту, охорони здоров’я тощо.

Про виконання доходної та видаткової частини бюджету району та районного бюджету за І квартал 2018 року проінформувала начальник фінансового управління райдержадміністрації Світлана Алемша.

Також із співдоповідями про соціально-економічний розвиток своїх населених пунктів виступили Перемозький сільський голова Сергій Багмут та Колісниківський сільський голова Анатолій Рибка.

Проаналізувавши звіти посадовців, голова райдержадміністрації зазначив, що економічні показники та соціальна інфраструктура мають працювати на кінцеву мету – підвищення добробуту населення. І в цих напрямках усі служби та посадовці мають працювати ще більше.

Також Вячеслав Івашин, користуючись нагодою, виконав приємну місію. Відзначив Почесною грамотою районної державної адміністрації та районної ради начальника фінансового управління райдержадміністрації Світлану Алемшу за багаторічну сумлінну працю, професіоналізм, відповідальне ставлення до виконання службових обов`язків та з нагоди ювілейного дня народження. Та вручив грамоту районної державної адміністації підприємцю Вадиму Литвинову за багаторічну громадську діяльність, надання допомоги сім`ям загиблих захисників України, вагомий внесок у соціально-економічний розвиток Ніжинського району.

Участь у роботі Колегії взяли заступник голови районної ради Наталія Березка, начальники управлінь, відділів, секторів, структурних підрозділів райдержадміністрації, селищний, сільські голови, представники засобів масової інформації.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА