Відбувся семінар селищного, сільських голів (ОНОВЛЕНО)

15-11-2018
Семінар

Сьогодні, 15 листопада 2018 року в Ніжинський районній раді відбувся семінар селищного, сільських голів, який провела заступник керуючого справами, начальник аналітичного відділу районної ради Ганна Товстоп'ята.

У ході семінару про внесення змін в законодавстві до  Постанов Кабінету Міністрів  України за № 745 від 26  жовтня 2016 р. та № 207 від 2 березня 2016 р. проінформували заступник начальника  Ніжинського міського відділу управління ДМС в Чернігівській області Наталія Кресан та головний спеціаліст  Ніжинського міського відділу управління ДМС в Чернігівській області Валентина Щебуняєва.

Про Порядок надання пільг  у готівковій формі з оплати проїзду усіма видами транспорту загального користування  на міських приміських та міжміських маршрутах, затвердженого постановою КМУ від 14 березня 2018 року №197, розповіла заступник голови Ніжинської РДА Оксана Мелашенко.

З інформаційним повідомленням про  семінар-навчання «Законодавство  про державну службу  та службу в органах місцевого самоврядування», що відбудеться 20 листопада на базі РДА, виступила спеціаліст відділу Ніжинської РДА Оксана Буракова.

На завершення Ганна Товстоп’ята розповіла про урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування, що відбудуться 7 грудня.