СБУ закликає мешканців та гостей Чернігівщини бути пильними

29-03-2019
СБУ інформує

 Перед проведенням та в день виборів Президента України  СБУ закликає мешканців та гостей Чернігівщини бути уважними та обережними.

         Для недопущення спроб дестабілізації громадського порядку та протидії розвідувально-підривній діяльності з боку ворожих спецслужб просимо громадян інформувати правоохоронців у випадках наявності інформації:

         - про підготовку до скоєння терористичних актів, посягання на життя державного чи громадського діяча, а також суб’єктів виборчого процесу;

         - про факти посягань на суб’єктів виборчого процесу, виборчі штаби, окружні чи дільничні виборчі комісії;

         - про злочини проти виборчих прав і свобод громадянина, передбачених статтями 157-160 Кримінального кодексу України.

         - про виявлення підозрілих або вибухонебезпечних предметів, залишених без нагляду транспортних засобів, отримання інформації про перебування в регіоні підозрілих осіб. 

         Також нагадуємо громадянам про необхідність бути пильними у віртуальному просторі, не піддаватися на інформаційні провокації, уважно ставитись до появи матеріалів сумнівного змісту і не поширювати неперевірену інформацію. 

         У разі отримання такої інформації необхідно звертатися за телефоном «гарячої лінії» до управління СБУ в Чернігівській області – (0462) 676-208, або скористатися електронною скринькою [email protected].

Інформація, що надійде, буде ретельно перевірена. За результатами перевірки будуть прийняті рішення відповідно до чинного законодавства.

 

 

Прес-група управління СБ України

в Чернігівській області