Рішення двадцять шостої (позачергової)сесії Ніжинської районної ради сьомого скликання (24 березня 2020 року)

30-03-2020
1. Про звіт про виконання районного бюджету за 2019 рік.
2. Про затвердження "Програми фінансового забезпечення роботи районної позаштатної військово - лікарської комісії Ніжинського об'єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки на 2020-2022 роки".
3. Про затвердження Статуту Комунального некомерційного підприємства "Ніжинська центральна районна лікарня" Ніжинської районної ради Чернігівської області в новій редакції.
4. Про надання дозволу на безоплатну передачу майна з балансу комунального некомерційного підприємства "Ніжинська центральна районна лікарня" Ніжинської районної ради Чернігівської області на баланс комунального некомерційного підприємства "Ніжинський центр первинної медико - санітарної допомоги" Ніжинської районної ради Чернігівської області.
 
5. Про затвердження "Програми по відшкодуванню витрат на придбання препаратів інсуліну хворих на цукровий діабет жителів Ніжинського району на 2020 рік".
6. Про затвердження "Районної програми медичного забезпечення хворих у разі амбулаторного лікування на 2020-200 роки".
 
7. Про затвердження "Програми забезпечення інвалідів, дітей - інвалідів технічними та іншими засобами на 2020-2022 роки".
8. Про Програму підтримки розвитку сільськогогосподарських обслуговуючих кооперативіів та сімейних фермерських господарств у Ніжинському районі на період до 2022 року.
9. Про звернення депутатів Ніжинської районної ради до Президента України та Верховної Ради України.
10. Про затвердження умов продажу об’єкта малої приватизації.
 
11. Про затвердження умов продажу об’єкта малої приватизації.
11. Про затвердження розпоряджень голови районної ради.
12. Про припинення оренди комунального майна.