Відбулося пленарне засідання сесії Ніжинської районної ради

23-06-2020

Сьогодні, 23 червня, під головуванням голови ради Олега Бузуна, відбулося пленарне засідання чергової двадцять сьомої сесії Ніжинської районної ради сьомого скликання. Участь у засіданні сесії взяли 27 депутатів. На сесію запрошений голова Ніжинської РДА Ковтун Григорій Костянтинович.

До питань, які розглянули та прийняли відповідні рішення депутати районної ради, додалися приємні події та відзнаки. З нагоди дня Державної служби грамотами районної ради відзначили Носенко М.В., начальника відділу житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, енергетики та захисту довкілля ніжинської РДА, Денисенко Ю.В., головного спеціаліста відділу бухгалтерського обліку Головного управління Пенсійного фонду України, Яковенко Н.В., головного спеціаліста Ніжинського відділення обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області, Клунко О.В., головного спеціаліста відділу адресних соціальних виплат управління соціального захисту населення. Подяка голови Ніжинської районної ради була оголошена Гавриленко В.О., спеціалісту відділу адресних соціальних виплат управління соціального захисту населення. Напередодні державного свята, Дня Конституції, голова районної ради Олег Бузун привітав присутніх колег, запрошених.

Григорій Ковтун, голова Ніжинської райдержадміністрації, відповідними грамотами та подяками теж нагородив працівників структурних підрозділів адміністрації. 

 
 
 
 
 
 

Першими на сесії розглянули питання звіту про виконання районного бюджету за І квартал 2020 р. та змін до рішення двадцять п’ятої сесії районної ради сьомого скликання від 20 грудня 2019 року «Про районний бюджет на 2020 рік», про які інформувала Алемша С.М., начальник фінансового управління РДА.

 

Депутати районної ради підтримали рішення, що стосувалися змін до загальнорайонної культурно-мистецької програми на 2020 р, а також питання прийняття у спільну власність територіальних громад сіл, селища Ніжинського району майна для амбулаторій загальної практики сімейної медицини, про надання дозволу на списання основних засобів, про включення до Переліків першого та другого типу нежитлових приміщень, про оренду комунального майна, про зменшений розмір орендної плати, внесення змін до Переліку об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селища Ніжинського району, що підлягають приватизації у 2020 р. Також депутати затвердили план роботи Ніжинської районної ради на 2 півріччя 2020 року.