Вітаємо голову Ніжинської районної ради Бузуна Олега Віталійовича з ювілеєм

31-07-2020
Вітання

Шановний Олеже Віталійовичу!

Прийміть найщиріші і найтепліші вітання з нагоди особистого свята – ювілейного Дня народження!

Послідовні та зважені кроки керівника, професіоналізм, вміння чітко ставити завдання й, водночас, здатність чути й розуміти людей, високе почуття відповідальності за кінцевий результат — ось що вирізняє Вас від багатьох інших людей, наділених владою й відповідними повноваженнями.

Ваші компетентність і почуття відповідальності за доручену справу викликають повагу і добру вдячність у всіх, кому довелося співпрацювати і спілкуватися з Вами.

У цей радісний для Вас і Ваших близьких день від усього серця бажаємо Вам здоров’я, бадьорості духу, невичерпної енергії, добра, щастя, впевненості у завтрашньому дні і гарного настрою.

Хай накопичені Вами життєвий досвід і мудрість допомагають досягати нових висот, а цілеспрямованість, лідерські якості та відповідальний підхід до всіх справ стануть запорукою подальших звершень!

Зичимо, щоб і надалі Ваша праця була плідною та змістовною, розпочаті справи приносили вагомі результати, а успіхи йшли поряд з особистим щастям, злагодою та достатком. 

Хай доля завжди буде прихильною до Вас та Вашої родини, а кожен новий день дарує приємні враження, задоволення від роботи та світлу надію на майбутні роки! 

 

 

 

 

З глибокою повагою – працівники виконавчого апарату Ніжинської районної ради