Результати курсів для безробітних

25-08-2020

Нове  майже завжди викликає цікавість, настороженість, деяку недовіру та певний рівень скептицизму. Особливо, коли нове придбання можна зробити повністю безкоштовно. Саме такою була перша реакція Ніжинських безробітних на пропозицію безкоштовного навчання та отримання сертифікатів на міжнародній освітній платформі Coursera.

Засновники платформи виступили з ініціативою щодо надання безробітним різних країн світу безкоштовного доступу до своїх навчальних програм. Мета цієї ініціативи – допомогти працездатним особам, які втратили роботу, розвинути додаткові знання та навички для успішного працевлаштування.

Та як би там не було – 30 ніжинських безробітних зголосилися пройти той чи інший курс дистанційного навчання.

Сьогодні маємо перші результати. 

«Можу скзати, що онлайн освіта – доступний і посильний спосіб навчання. Від тебе потрібно трохи часу, наполегливості та посидючості, елементарних навичок самостійно працювати з матеріалом. При можливості буду навчатися ще. Найбільше мене цікавлять курси з психології та англійської мови.»,  - так відповіла на наше прохання поділитися враженнями Зоя Гончарова,  яка освоїла вже три курси: «Критичне мислення у інформаційний вік», «Практика вирішення конфліктів. Я – сім’я – робота - суспільство.» та «Перша психологічна допомога».