Проекти рішень другої (позачергової) сесії Ніжинської районної ради Чернігівської області восьмого скликання

23-12-2020

Проект Порядку денного другої (позачергової) сесії

Ніжинської районної ради Чернігівськї області восьмого скликання

24 грудня 2020 року

Порядок денний ІІ (позачергова) сесія.doc  

1. Про внесення змін до рішення двадцять п’ятої сесії районної ради сьомого скликання від 20 грудня 2019 року «Про районний бюджет на 2020 рік».

1_-_Про_внесення_змiн_до_районного_бюджету.doc

2. Про внесення змін до рішення Носівської районної ради №2-30/VII від 20 грудня 2019 року «Про районний бюджет на 2020 рік».

2-Про внесення змін до рішення Носівської райради.doc

2- Пояснювальна записка.doc

2- додаток.XLS

3. Про районний бюджет на 2021 рік.

3 - Про_районний_бюджет_на_2021_рiк.doc

4. Про виплату Горбащенку В.В. (голові Борзнянської районної ради 7 скликання) середньої заробітної плати протягом 6 місяців.

4-Проект__Горбащенко.doc

5. Про виплату Ткаченку А.Л. (заступнику голови Бобровицької районної ради 7 скликання) середньої заробітної плати протягом 6 місяців.

5-Проект_Ткаченко.doc

6. Про затвердження районної Програми підтримки індивідуального житлового будівництва та розвитку особистого селянського господарства «Власний дім» на 2021-2027 роки.

6 - Програма власний дім.doc

Районна програма Власний дім 2021-2027.docx

7. Про затвердження районної Програми «Ніжинщина для дітей» на 2021-2023 роки.

7 - Ніжинщина для дітей.doc

8. Про затвердження районної Програми висвітлення діяльності органів державної влади та органів місцевого самоврядування у засобах масової інформації на 2021 рік.

8 - Про програму висвітлення на 2021 рік.doc

9. Про затвердження районної Програми по забезпеченню депутатів коштами для проїзду на пленарні засідання, засідання постійних та тимчасових депутатських комісій на 2021 рік.

9 - Про районну програму по забезпеченню депутатів коштами 2019.doc

10. Про затвердження Програми відзначення державних та професійних свят, ювілейних дат, заохочення за заслуги перед Ніжинським районом.

10 - Про затвердження районної Програми відзначення свят 2017 (1).doc

11. Про затвердження районної Програми «Назустріч людям» на 2021 рік.

11- Про затвердження програми Назустріч людям.doc

12. Про затвердження районної програми розвитку комунальної установи Ніжинської районної ради Трудовий архів Ніжинського району на 2021-2022 роки.

12 - Про Трудовий архів.doc

13. Про затвердження районної програми діяльності комунального закладу Ніжинської районної ради «Регіональний ландшафтний парк «Ніжинський» на 2021 рік.

13-_Програма_РЛП_Нiжинс_кий.doc

14. Про затвердження Програми фінансування призначення і виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги громадянам похилого віку, особам з інвалідністю, дітям з інвалідністю, хворим, які не здатні до самообслуговування і потребують постійної сторонньої допомоги (крім осіб, що обслуговуються соціальними службами) та компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі на 2021 рік.

 

15. Про надання згоди на безоплатну передачу основних засобів, інших необоротних матеріальних активів, виробничих запасів, коштів спеціального фонду територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), як структурного підрозділу управління соціального захисту населення Ніжинської районної державної адміністрації Чернігівської області.

15-Про надання згоди усзн.doc

16. Про надання згоди на передачу та передачу у комунальну власність Лосинівської селищної ради закладів освіти та їх майна із спільної власності територіальних громад сіл, селища Ніжинського району.

16-Проeкт_рiшення_освiта_Лосинiвка.doc

17. Про надання згоди на передачу та передачу у комунальну власність Талалаївської сільської ради закладів освіти та їх майна із спільної власності територіальних громад сіл, селища Ніжинського району.

17-_Проeкт_рiшення_освiта_Талалаiвка.doc

18. Про надання згоди на передачу та передачу у комунальну власність Вертіївської сільської ради закладів освіти та їх майна із спільної власності територіальних громад сіл, селища Ніжинського району.

18-_Проeкт_рiшення__освiта_Вертiiвцi.doc

19. Про надання згоди на передачу та передачу у комунальну власність Крутівської сільської ради закладів освіти та їх майна із спільної власності територіальних громад сіл, селища Ніжинського та Борзнянського районів.

19-_Проeкт_рiшення_освiта_Крути.doc

20. Про надання згоди на передачу та передачу у комунальну власність Лосинівської селищної ради закладів культури та їх майна із спільної власності територіальних громад сіл, селища Ніжинського району.

20 - Про передачу закладів культури до Лосинівки.doc

21. Про надання згоди на передачу та передачу у комунальну власність Талалаївської сільської ради закладів культури та їх майна із спільної власності територіальних громад сіл, селища Ніжинського району.

21 - Про передачу закладів культури до Талалаївка.doc

22. Про надання згоди на передачу та передачу у комунальну власність Вертіївської сільської ради закладів культури та їх майна із спільної власності територіальних громад сіл, селища Ніжинського району.

22 - Про передачу закладів культури до Вертіївка.doc

23. Про надання згоди на передачу та передачу у комунальну власність Крутівської сільської ради сільських бібліотек-філій Ніжинської районної централізованої бібліотечної системи та їх майна із спільної власності територіальних громад сіл, селища Ніжинського районів.

23 - Про передачу закладів культури до Крути.doc

24. Про надання згоди на передачу та передачу у комунальну власність Ніжинської міської ради Переяслівської сільської бібліотеки-філіалу Ніжинської районної централізованої бібліотечної системи та її майна із спільної власності територіальних громад сіл, селища Ніжинського районів.

24 - Про передачу закладів культури до Ніжин.doc

25. Про надання згоди на передачу та передачу у комунальну власність Лосинівської селищної ради будівель та споруд фельдшерських пунктів, що перебувають в оперативному управлінні КНП «Ніжинський центр первинної медико-санітарної допомоги» із спільної власності територіальних громад сіл, селища Ніжинського району.

25-Проєкт рішення медицина Лосинівка.doc

26. Про надання згоди на передачу та передачу у комунальну власність Талалаївської сільської ради будівель та споруд фельдшерських пунктів, що перебувають в оперативному управлінні КНП «Ніжинський центр первинної медико-санітарної допомоги» із спільної власності територіальних громад сіл, селища Ніжинського району.

26-Проєкт рішення медицина Талалаївка.doc

27. Про надання згоди на передачу та передачу у комунальну власність Вертіївської сільської ради будівель та споруд, що перебувають в оперативному управлінні КНП «Ніжинський центр первинної медико-санітарної допомоги» із спільної власності територіальних громад сіл, селища Ніжинського району.

27-Проєкт рішення медицина Вертіївка.doc

28. Про надання згоди на передачу та передачу у комунальну власність Крутівської сільської ради будівель та споруд Перебудівського фельдшерського пункту із спільної власності територіальних громад сіл, селища Ніжинського районів.

28-Проєкт рішення медицина Крути.doc

29. Про припинення права оперативного управління, закріпленого за установами, закладами , підприємствами Бахмацького району.

29- про припинення права оперативного управління.docx

30. Про вихід Бахмацької районної ради із складу засновників юридичних осіб – бюджетних установ, закладів та підприємств.

30-Про вихід Бахмацької райради.docx

31. Про безоплатну передачу майна відділу освіти, культури, молоді та спорту Носівської районної державної адміністрації у комунальну власність Макіївської сільської ради із спільної власності територіальних громад сіл, міста Носівського району.

31-Про безоплатну передачу майна.doc

32. Про скасування рішення тридцять п’ятої позачергової сесії Носівської районної ради сьомого скликання від 23листопада 2020 року №14-35/VII «Про безоплатну передачу рухомого майна із спільної власності територіальних громад сіл, міста Носівського району у власність Макіївської сільської ради (автомобіль ГАЗ -31105)».

32 - Про скасування рішення.doc

33. Про порушення клопотання перед Носівською міською радою про прийняття у власність майна, яке перебуває на обліку відділу освіти, культури, молоді та спорту Носівської районної державної адміністрації із спільної власності територіальних громад сіл, міста Носівського району.

33-Про порушення клопотання перед Носівською райрадою.doc

34. Про затвердження Регламенту Ніжинської районної ради восьмого скликання.

34 - Проєкт Про затвердження Регламенту НРР 8 скликання.doc 

РЕГЛАМЕНТ Ніжинської районної ради восьмого скликання.doc

35. Про затвердження плану роботи Ніжинської районної ради на І півріччя 2021 року.

35 - Про план роботи на 2021 р..doc

36. Про звернення депутатів Ніжинської районної ради Чернігівської області восьмого скликання до Президента України, Верховної Ради України, Чернігівської обласної ради щодо фінансової підтримки районних рад в період реорганізації.

36 - Проєкт Про затвердження Звернення.doc

37. Про погодження на звільнення з посади директора Борзнянського районного будинку культури Заплесвічка Н.Л.

37-Про погодження на звільнення.doc