Оголошення про конкурс на заміщення вакантної посади

21-12-2020
Конкурс

Відповідно до статті 42 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", статті 10 Закону України "Про службу в органах місцевого самоврядування", постанови Кабінету Міністрів України від 15.02.2002 № 169 "Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців" 21 грудня 2020 року Ніжинська районна рада Чернігівської області оголошує конкурс на заміщення вакантної посади заступника керуючого справами, начальника організаційного відділу виконавчого апарату Ніжинської районної ради Чернігівської області.

Кваліфікаційні вимоги. Повна вища освіта не нижче рівня магістра, спеціаліста, вільне володіння державною мовою.

Стаж роботи не менше 3 років.

Повинні знати. Конституцію України; закони України "Про місцеве самоврядування в Україні", "Про службу в органах місцевого самоврядування", "Про державну службу", "Про запобігання корупції", інші закони України з питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування; укази і розпорядження Президента України, постанови Верховної Ради України, постанови та розпорядження Кабінету Міністрів України, інші підзаконні нормативно-правові акти; інструкцію з діловодства у відповідному органі місцевого самоврядування; правила внутрішнього трудового розпорядку; правила ділового етикету; правила охорони праці та протипожежної безпеки; основні програми роботи на комп'ютері.

Особам, які мають намір взяти участь у конкурсі на заміщення вакантної посади, необхідно подати документи в паперовому вигляді:

  • заяву про участь у конкурсі;

  • заповнену особову картку (форма П-2 ДС);

  • дві фотокартки розміром 4 х 6 см;

  • поіфдомлення про подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій  держави або місцевого самоврядування, за минулий рік;

  • копію паспорта громадянина України;

  • копія ідентифікаційного коду;

  • -копія військового  квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних);

  • копія документів про освіту;

  • згоду на обробку персональних даних відповідно до законодавства про захист персональних даних.

Важливо! У разі, якщо подана інформація або документи не відповідають вимогам, визначеним в оголошенні про конкурс на заміщення відповідної вакантної посади, заповнені документи не розглядаються.

Документи надаються в паперовому вигляді ˗  на адресу загального відділу виконавчого апарату Ніжинської районної ради: 16600, Чернігівська область, Ніжинський район, м. Ніжин, пл.. ім.. І. Франка, 1, каб. 16.

Детальну інформацію з даного питання можна отримати за телефонами:
 

(04631) 2-54-28;  (04631) 7-33-62.

Документи на конкурс приймаються до 04 січня 2021 року з дня оголошення про конкурс.

заява.docx

formaP2-kadr_1.doc

zgoda-kadr_1.doc

zdec-kadr.doc