Рішення другої (позачергової) сесії Ніжинської районної ради Чернігівської області восьмого скликання (24 грудня 2020 р.)

30-12-2020

Рішення другої (позачергової) сесії районної ради

24 грудня 2020 року

1. Про внесення змін до рішення двадцять п’ятої сесії районної ради 7 скликання від 20 грудня 2019 року «Про районний бюджет на 2020 рік».

2. Про внесення змін до рішення Носівської районної ради №2-30/VII від 20 грудня 2019 року «Про районний бюджет на 2020 рік».

3. Про районний бюджет на 2021 рік.

4. Про затвердження районної Програми підтримки індивідуального житлового будівництва та розвитку особистого селянського господарства «Власний дім» на 2021-2027 роки.

5. Про затвердження районної Програми «Ніжинщина для дітей» на 2021-2025 роки.

Додаток_Програма_Ніжинщина для дітей.pdf

6. Про затвердження Програми висвітлення діяльності органів державної влади та органів місцевого самоврядування у засобах масової інформації на 2021 рік.

7. Про районну програму по забезпеченню депутатів коштами для проїзду на пленарні засідання, засідання постійних та тимчасових депутатських комісій на 2021 рік.

8. Про затвердження районнної Програми відзначення державних та професійних свят, ювілейних дат, заохочення за заслуги перед Ніжинським районом, здійснення представницьких та інших заходів на 2021 рік.

Додаток_Програма відзначення.pdf

9. Про затвердження районної Програми «Назустріч людям» на 2021 рік.

Додаток_Програма Назустріч людям.pdf

10. Про затвердження районної програми розвитку комунальної установи Ніжинської районної ради "Трудовий архів Ніжинського району" на 2021-2022 роки.

Програма_Трудовий архів Ніжинського району 2021-2022_Додаток.pdf

11. Про затвердження Районної Програми діяльності комунального закладу Ніжинської районної ради «Регіональний ландшафтний парк «Ніжинський» на 2021 рік.

12. Про затвердження Програми фінансування призначення і виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги громадянам похилого віку, особам з інвалідністю, дітям з інвалідністю, хворим, які не здатні до самообслуговування і потребують постійної сторонньої допомоги (крім осіб, що обслуговуються соціальними службами) та компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі на 2021 рік.

13. Про надання згоди на безоплатну передачу основних засобів, інших необоротних матеріальних активів, виробничих запасів, коштів спеціального фонду з балансу територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), як структурного підрозділу управління соціального захисту населення Ніжинської районної державної адміністрації Чернігівської області.

14. Про надання згоди на передачу та передачу у комунальну власність Лосинівської селищної ради закладів освіти та їх майна із спільної власності територіальних громад сіл, селища Ніжинського району.

15. Про надання згоди на передачу та передачу у комунальну власність Талалаївської сільської ради закладів освіти та їх майна із спільної власності територіальних громад сіл, селища Ніжинського району.

16. Про надання згоди на передачу та передачу у комунальну власність Вертіївської сільської ради закладів освіти та їх майна із спільної власності територіальних громад сіл, селища Ніжинського району.

17. Про надання згоди на передачу та передачу у комунальну власність Крутівської сільської ради закладів освіти та їх майна із спільної власності територіальних громад сіл, селища Ніжинського та Борзнянського районів.

18. Про надання згоди на передачу та передачу у комунальну власність Лосинівської селищної ради закладів культури та їх майна із спільної власності територіальних громад сіл, селища Ніжинського району.

19. Про надання згоди на передачу та передачу у комунальну власність Талалаївської сільської ради закладів культури та їх майна із спільної власності територіальних громад сіл, селища Ніжинського району.

20. Про надання згоди на передачу та передачу у комунальну власність Вертіївської сільської ради закладів культури та їх майна із спільної власності територіальних громад сіл, селища Ніжинського району.

21. Про надання згоди на передачу та передачу у комунальну власність Крутівської сільської ради закладів культури та їх майна із спільної власності територіальних громад сіл, селища Ніжинського району.

22. Про надання згоди на передачу на передачу та передачу у комунальну власність Ніжинської територіальної громади Переяслівської сільської бібліотеки-філії Ніжинської районної ЦБС та її майна із спільної власності територіальних громад сіл, селища Ніжинського району.

23. Про надання згоди на передачу та передачу у комунальну власність Лосинівської селищної ради будівель та споруд фельдшерських пунктів, що перебувають в оперативному управлінні КНП «Ніжинський центр первинної медико-санітарної допомоги» Ніжинської районної ради із спільної власності територіальних громад сіл, селища Ніжинського району.

Додаток_Лосинівка_ФАПи.pdf

24. Про надання згоди на передачу та передачу у комунальну власність Талалаївської сільської ради будівель та споруд фельдшерських пунктів, що перебувають в оперативному управлінні КНП «Ніжинський центр первинної медико-санітарної допомоги» Ніжинської районної ради із спільної власності територіальних громад сіл, селища Ніжинського району.

Додаток_Талалаївка_ЦПМСД.pdf

25. Про надання згоди на передачу та передачу у комунальну власність Вертіївської сільської ради будівель та споруд фельдшерських пунктів, що перебувають в оперативному управлінні КНП «Ніжинський центр первинної медико-санітарної допомоги» Ніжинської районної ради із спільної власності територіальних громад сіл, селища Ніжинського району.

Додаток_Вертіївка_ФП.pdf

26. Про надання згоди на передачу та передачу у комунальну власність Крутівської сільської ради будівель та споруд Перебудівського фельдшерського пункту із спільної власності територіальних громад сіл, селища Ніжинського району.

27. Про припинення права оперативного управління, закріпленого за установами, закладами, підприємствами Бахмацького району.

28. Про вихід Бахмацької районної ради із складу засновників юридичних осіб – бюджетних установ, закладів та підприємств.

 
29. Про безоплатну передачу майна відділу освіти, культури, молоді та спорту Носівської районної державної адміністрації у комунальну власність Макіївської сільської ради із спільної власності територіальних громад сіл, міста Носівського району.

30. Про скасування рішення тридцять п’ятої позачергової сесії Носівської районної ради сьомого скликання від 23.11.2020 року №14-35/VII «Про безоплатну передачу рухомого майна із спільної власності територіальних громад сіл, міста Носівського району у власність Макіївської сільської ради (автомобіль ГАЗ-31105)».

31. Про порушення клопотання перед Носівською міською радою про прийняття у власність майна, яке перебуває на обліку відділу освіти, культури, молоді та спорту Носівської районної державної адміністрації, зі спільної власності територіальних громад сіл, міста Носівського району.

Додатки.pdf

32. Про затвердження Регламенту Ніжинської районної ради Чернігівської області восьмого скликання.

33. Про план роботи Ніжинської районної ради Чернігівської області на І півріччя 2021 року.

34. Про Звернення депутатів восьмого скликання Ніжинської районної ради Чернігівської області до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України та Чернігівської обласної ради щодо фінансової підтримки районних рад в період реорганізації.

Додаток_Звернення.pdf

35. Про затвердження Програми діяльності громадської організації "Ніжинська міськрайонна організація ветеранів Афганістану" "Афганець - 2021".