Призначили нового керівника Ніжинського відділу поліції

12-01-2021

11 січня 2021 р. відбулося представлення нового очільника Ніжинського відділу поліції, на якому був присутній Анатолій КРАСНОСІЛЬСЬКИЙ, голова Ніжинської районної ради, разом із керівництвом міста та району.

Новий керівник – Володимир Миколайович ДУХНО був представлений особовому складу ніжинської поліції Володимиром НІДЗЕЛЬСЬКИМ, начальником Головного управління Національної поліції в Чернігівській області.

Посадовець зазначив, що Володимир ДУХНО – молодий, але достатньо досвідчений. Обіймав керівні посади в органах поліції Чернігівщини та у відомчому міністерстві. Родом із Куликівщини.

Новий очільник наголосив: Спільно з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування виконуватиме завдання, поставлені державою, та працюватиме над тим, аби рівень довіри населення до поліції зріс.

Привітали Володимира ДУХНА та побажали йому успіхів на новій посаді голова райдержадміністрації Григорій ККОВТУН, голова районної ради Анатолій КРАСНОСІЛЬСЬКИЙ, голова Ніжинської міської територіальної громади Олександр КОДОЛА та керівник Ніжинської місцевої прокуратури Павло ГЕРАСИМЕНКО.

Варто зауважити, що до цього часу очолював Ніжинський відділ поліції Микола ОМЕЛЬЧЕНКО. Свою службу в правоохоронних органах він продовжить керівником Бахмацького відділу поліції.

За інформацією відділу організаційної та

інформаційної діяльності, діловодства та контролю РДА