Перевірено роботу комунальної установи Ніжинської районної ради «Трудовий архів Ніжинського району»

29-03-2018
Засідання

29 березня 2018 року перевірено роботу Комунальної установи Ніжинської районної ради «Трудовий архів Ніжинського району», керівником якої є Лариса Мамаєнко.

Зазначимо, що комунальна установа Ніжинської районної ради «Трудовий архів Ніжинського району» займається збереженням документів, які не належать до Національного архівного фонду України. На зберіганні знаходиться 63 фонди, за 2017 рік прийнято 2 фонди. Виконано 788 запити, з них – 24 щодо призначення пенсій на пільгових умовах. Підготовлено 65 відповідей про відсутність документів: 37 – заявника не значиться в справах, 28 – про розміщення в інших архівах або організаціях.

У ході перевірки відбулася зустріч голови Ніжинської районної ради Олега Бузуна, директора установи Лариси Мамаєнко із заступником директора Державного архіву Чернігівської області Наталією Лобановою та начальником  відділу формування Національного архівного фонду та діловодства Наталією Новик, які здійснювали контроль за архівними установами області, що знаходяться в місті Ніжині.

Організаційний відділ районної ради