Вітаємо випускників НДУ 2020

29-01-2020

У Ніжинському державному університеті імені Миколи Гоголя відбувся урочистий випуск здобувачів ступеня вищої освіти магістра денної та заочної форми навчання. Це одночасно і радісний, і сумний день, адже стіни рідного вишу сьогодні залишають майже 400 випускників.

До усіх присутніх звернувся ректор університету Олександр Самойленко: «Сьогодні у нас велике свято. Кожен з випускників-магістрів залишиться у нашому серці, ми будемо пам’ятати про ваші успіхи на науковій ниві, олімпіадах, конкурсах, університетській сцені. Ми, ваші вчителі, дуже раді тому, що сьогодні кращі з кращих залишають стіни нашого вузу і будуть розбудовувати сучасну європейську державу. Ми також сподіваємося, що університет назавжди залишиться у ваших серцях. Пам’ятайте, двері нашого вузу завжди для вас відкриті».

Випускників привітали почесні гості урочистого заходу: міський голова Анатолій Лінник, секретар міської ради Валерій Салогуб, голова районної ради Олег Бузун та начальник управління освіти Станіслав Крапив’янський.
Анатолій Лінник відзначив, що саме у стінах Ніжинського університету кожен випускник, в тому числі і він, відчуває духовне піднесення, адже це саме та Альма матер, яка сьогодні дає путівку в життя. Анатолій Валерійович побажав не зупинятися на досягнутому, працювати над собою постійно та самовдосконалюватися у вибраній професії.
Валерій Салогуб подякував магістрам за те, що вони обрали Гоголевий виш для здобуття вищої освіти. Він висловив упевненість, що випускники зробили правильний вибір. Він також зазначив, що знання, здобуті під час навчання, стануть надійним фундаментом у будівництві міцного палацу свого життя.

Гарного життєвого шляху побажав Олег Бузун. Він зазначив, що сьогодні випускники стоять на порозі дорослого життя. Треба завжди пам’ятати про розвиток та розбудову держави і робити свій внесок у це.

Кропив’янський Станіслав привітав усіх зі святом та зазначив, що сьогоднішня подія стане потужним поштовхом для досягнення мрій. Побажав, щоб диплом став справжньою путівкою в життя.
Високоповажні гості вручили омріяні дипломи з відзнакою магістрам денної та заочної форми навчання.
З вуст деканів звучало багато теплих слів про сьогоднішніх випускників. Вони бажали їм легкого життєвого шляху та висловили сподівання, що випускники матимуть змогу проявити себе на професійній ниві, постійно примножуватимуть власні знання та уміння, працюватимуть заради свого блага та усієї України.

Як поділилася з нами випускниця факультету психології та соціальної роботи Рудик Мар’яна, вона назавжди запам’ятає роки, проведені в університеті, адже за час навчання вона здобула якісну освіту та багато друзів. Велика подяка викладачам, які щораз підтримували та мотивували.

Віримо у те, що сьогоднішні магістри завжди пам’ятатимуть про рідний вуз та з гордістю казатимуть: «Я випускник НДУ!»

 


Інформацію взято з офіційної сторінкиhttps://www.facebook.com/groups/1717979698226913/