29-04-2020
Інформація

Корисні поради Ніжинської міськрайонної філії Чернігівського обласного центру зайнятості

Стати на облік у службі зайнятості відтепер можна ще й на онлайн-порталі державних послуг Дія 
https://is.gd/3E0QYG

Цей проєкт реалізовано в партнерстві Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, Міністерство цифрової трансформації України та державної служби зайнятості, за підтримки USAID/UK aid «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах/TAPAS».

Що потрібно, щоб стати на облік у центрі зайнятості через портал Дія:

1. Авторизуйтесь в кабінеті користувача на порталі Дія через електронний підпис, електронну систему ідентифікації Bank ID або Mobile ID.

2. Заповніть заяву: внесіть свої особисті дані (серію, номер паспорт, ідентифікаційний код, номер документа про освіту, вкажіть останнє місце роботи, зазначене в трудовій книжці).Завантажте документи та разом із заявою надсилайте їх на розгляд.

3. На електронну адресу отримайте підтвердження надання статусу безробітного в разі, якщо ви оформили документи правильно. Якщо є зауваження – вам надішлють сповіщення про необхідність доопрацювати анкету або ж нададуть аргументовану відмову.

Важливо! У заяві потрібно вказати номер соціального рахунку для того, аби отримувати допомогу по безробіттю. Якщо у вас немає рахунку для соцвиплат, упродовж 10 днів ви можете оформити його та надіслати номер на електронну адресу центру зайнятості.

Нагадуємо нашу електронну адресу  [email protected].

Номер телефону чергового фахівця Ніжинської філії (04631)7-55-58