Рішення третьої (позачергової)сесії Ніжинської районної ради Чернігівської області восьмого скликання (22 січня 2021 р.)

29-01-2021
Рішення

Рішення третьої (позачергової) сесії районної ради

22 січня 2021 року

1. Про Звернення Ніжинської районної ради Чернігівської області восьмого скликання до Президента України Зеленського В.О., Прем’єр-міністра України Шмигаля Д.А., Голови Верховної Ради України Разумкова Д.О. та народних депутатів України Зуба В.О., Приходька Б.В., Гунька А.Г. про недопущення підняття тарифів на тепло- та енергоносії, збільшення видатків із державного бюджету України на виплату пільг та субсидію.

2. Про затвердження Програми фінансової підтримки територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), як структурного підрозділу управління соціального захисту населення Ніжинської районної державної адміністрації Чернігівської області.

3. Про затвердження Програми фінансової підтримки фінансово-господарської діяльності відділу освіти Ніжинської районної державної адміністрації.

4. Про затвердження Програми «Про оплату праці та послуг ліквідаційної комісії Ніжинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді».

5. Про програму «Про оплату праці найманих працівників та вирішення фінансово-господарських, правових питань, врегулювання трудових відносин для забезпечення роботи відділу культури, сім’ї, молоді та спорту Ніжинської районної державної адміністрації».

6. Про внесення змін до рішення другої (позачергової) сесії районної ради восьмого скликання від 24 грудня 2020 року «Про надання згоди на передачу та передачу у комунальну власність Лосинівської селищної ради закладів культури та їх майна із спільної власності територіальних громад сіл, селища Ніжинського району».
7. Про внесення змін до рішення другої (позачергової) сесії районної ради восьмого скликання від 24 грудня 2020 року «Про надання згоди на передачу та передачу  у комунальну власність Талалаївської сільської ради закладів культури та їх майна із спільної власності територіальних громад сіл, селища Ніжинського району».
8. Про внесення змін до рішення другої (позачергової) сесії районної ради від 24 грудня 2020 року «Про надання згоди на передачу та передачу у комунальну власність Вертіївської сільської ради закладів культури та їх майна із спільної власності територіальних громад сіл, селища Ніжинського району».
9. Про внесення змін до рішення другої (позачергової) сесії районної ради восьмого скликання від 24 грудня 2020 року «Про надання згоди на передачу та передачу у комунальну власність Крутівської сільської ради сільських закладів культури та їх майна із спільної власності територіальних громад сіл, селища Ніжинського району».

10. Про надання згоди на передачу та передачу у комунальну власність Комарівської сільської ради бібліотек-філій Борзнянської районної централізованої бібліотечної системи.

11. Про надання згоди на передачу та передачу у комунальну власність Крутівської сільської ради бібліотек-філій Борзнянської районної централізованої бібліотечної системи.

12. Про безоплатну передачу частини майна відділу освіти, культури, молоді та спорту Носівської районної державної адміністрації із спільної власності територіальних громад сіл, міста Носівського району у комунальну власність Носівської міської ради.

13. Про безоплатну передачу у власність Носівської територіальної громади із спільної власності територіальних громад сіл, міста Носівського району КНП «Носівська ЦРЛ ім. Ф.Я. Примака» Носівської районної ради.

14. Про внесення змін до рішення другої (позачергової) сесії восьмого скликання від 24 грудня 2020 року «Про вихід Бахмацької районної ради із складу засновників юридичних осіб - бюджетних установ, закладів та підприємств». 

             
15. Про порушення клопотання перед Вертіївською сільською радою про прийняття у комунальну власність КУ «Ніжинський районний інклюзивно-ресурсний центр» Ніжинської районної ради Чернігівської області та його майна із спільної власності територіальних громад сіл, селища Ніжинського району та передачу у разі надання згоди.

16. Про Положення помічника-консультанта депутата Ніжинської районної ради Чернігівської області та опис посвідчення.

Додаток до рішення.pdf

17. Про затвердження розпорядження голови районної ради від 04.01.2021 року №01«Про передачу майна відділу освіти Ніжинської районної державної адміністрації». 

18. Про припинення оренди комунального майна.