Рішення четвертої сесії Ніжинської районної ради Чернігівської області восьмого скликання (26 лютого 2021 р.)

05-03-2021

Рішення четвертої сесії районної ради

26 лютого 2021 року

 

1. Про звіт про виконання Бахмацького районного бюджету за 2020 рік.

2. Про передачу залишків коштів по Бахмацькому районному бюджету, які склалися станом на 01 січня 2021 року.

3. Про районну Програму співфінансування інвестиційного проєкту, що реалізується за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2021 році.

Додаток_Програма_tmp2E.pdf

4. Про Програму надання фінансової підтримки КНП «Бахмацька центральна районна лікарня» в 2021 році.

Додаток_Програма_tmp3D.pdf

5. Про звіт про виконання районного бюджету Ніжинського району за 2020 рік.

6. Про перерахування залишків освітньої субвенції з Ніжинського районного бюджету.

Додаток + пояснювальна записка_tmp11.pdf

7. Про внесення змін до рішення другої (позачергової) сесії районної ради восьмого скликання від 24 грудня 2020 року «Про районний бюджет на 2021 рік».

8. Про звіт про виконання районного бюджету Носівського району за 2020 рік.

9. Про внесення змін до рішення Борзнянської районної ради від 24 грудня 2019 року «Про районний бюджет на 2020 рік» зі змінами внесеними рішенням сесії від 09.07.2020 року та 20.10.2020 року.

10. Про звіт про виконання районного бюджету Борзнянського району за 2020 рік.

Додатки_tmp9B.pdf

11. Про перерахування залишків освітньої субвенції, субвенції особам з особливими освітніми потребами та субвенції з місцевого бюджету за рахунок залишку освітньої субвенції, що утворився на початок бюджетного періоду з рахунків, загального фонду Борзнянського районного бюджету на рахунки загального фонду Борзнянської міської ради.

12. Про перерахування залишків освітньої субвенції з рахунків загального фонду Борзнянського районного бюджету на рахунки загального фонду Комарівської сільської ради.

Пояснювальна записка_tmpB8.pdf

13. Про перерахування залишків освітньої субвенції та субвенції особам з особливими освітніми потребами з рахунків загального фонду Борзнянського районного бюджету на рахунки загального фонду Крутівської сільської ради.

Пояснювальна записка_tmpBD.pdf

14. Про затвердження передавального акту балансових рахунків, матеріальних цінностей та активів Носівської районної ради до правонаступника Ніжинської районної ради Чернігівської області.

Додатки_tmpD2.pdf

15. Про затвердження передавального акту балансових рахунків, матеріальних цінностей та активів Бобровицької районної ради до правонаступника Ніжинської районної ради Чернігівської області.

Додатки_tmpFA.pdf

16. Про затвердження передавального акту балансових рахунків, матеріальних цінностей та активів Бахмацької районної ради до правонаступника Ніжинської районної ради Чернігівської області.

Додатки_tmp11A.pdf

17. Про затвердження передавального акту балансових рахунків, матеріальних цінностей та активів Борзнянської районної ради до правонаступника Ніжинської районної ради Чернігівської області.

Додатки_tmp12D.pdf

18. Про затвердження районної Програми фінансування призначення і виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги громадянам похилого віку, особам з інвалідністю, дітям з інвалідністю, хворим, які не здатні до самообслуговування і потребують постійної сторонньої допомоги (крім осіб, що обслуговуються соціальними службами) та компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі та поштових видатків на 2021 рік.

Програма_tmp149.pdf

19. Про безоплатну передачу майна Ніжинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді головному розпоряднику Ніжинській районній державній адміністрації Чернігівської області.

20. Про внесення змін до програми «Про оплату праці найманих працівників та вирішення фінансово-господарських, правових питань, врегулювання трудових відносин для забезпечення роботи відділу культури, сім’ї, молоді та спорту Ніжинської районної державної адміністрації».

Додаток_tmp1C2.pdf

21. Про внесення змін до рішення другої (позачергової) сесії районної ради восьмого скликання від 24 грудня 2020 року «Про надання згоди на передачу та передачу у комунальну власність Лосинівської селищної ради закладів освіти та їх майна із спільної власності територіальних громад сіл, селища Ніжинського району».

22. Про внесення змін до рішення другої (позачергової) сесії районної ради восьмого скликання від 24 грудня 2020 року «Про надання згоди на передачу та передачу у комунальну власність Талалаївської сільської ради закладів освіти та їх майна із спільної власності територіальних громад сіл, селища Ніжинського району».

23. Про внесення змін до рішення другої (позачергової) сесії районної ради восьмого скликання від 24 грудня 2020 року «Про надання згоди на передачу та передачу у комунальну власність Вертіївської сільської ради закладів освіти та їх майна із спільної власності територіальних громад сіл, селища Ніжинського району».

24. Про внесення змін до рішення другої (позачергової) сесії районної ради восьмого скликання від 24 грудня 2020 року «Про надання згоди на передачу та передачу у комунальну власність Крутівської сільської ради закладів освіти та їх майна із спільної власності територіальних громад сіл, селища Ніжинського району».

Додаток_tmp1F9.pdf

25. Про порушення клопотання про безоплатну передачу в комунальну власність Носівської територіальної громади із спільної власності територіальних громад сіл, міст, селища Носівського району майнового комплексу по вул. Центральна,13 в м. Носівка.

26. Про погодження проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж м. Носівка Чернігівської області.

27. Про внесення змін до рішення двадцять четвертої сесії районної ради сьомого скликання від 30 вересня 2019 року «Про затвердження списку присяжних Ніжинського міськрайонного суду Чернігівської області».

Додаток_tmp205.pdf

28. Про включення до Переліків першого та другого типів нежитлових приміщень.

29. Про оренду комунального майна.

30. Про внесення змін та доповнень до рішення Х сесії Носівської районної ради VII скликання від 29.12.16 р. №7-10/VII «Про надання згоди на безоплатну передачу майна у власність Носівської міської ради (ОТГ) із спільної власності територіальних громад сіл, міста Носівського району».

31. Про внесення змін до рішення другої (позачергової) сесії районної ради восьмого скликання від 24.12.2020 року «Про надання згоди на безоплатну передачу основних засобів, інших необоротних матеріальних активів, виробничих запасів, коштів спеціального фонду з балансу територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), як структурного підрозділу управління соціального захисту населення Ніжинської районної державної адміністрації Чернігівської області».

32. Про надання згоди на безоплатну передачу основних засобів, інших необоротних активів з балансу територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), як структурного підрозділу управління соціального захисту населення Ніжинської районної державної адміністрації Чернігівської області у комунальну власність Вертіївської сільської ради.

Додатки до рішення_tmp3B.pdf

33. Про Звернення депутатів Ніжинської районної ради Чернігівської області восьмого скликання до Голови комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Верховної Ради України Клочка А.А., народного депутата України Гунька А.Г. та Міністра розвитку громад та територій України Чернишова О.М. про надання роз'яснень щодо повноважень районних рад та подальшого їх фінансування. 

34. Про Звернення депутатів Ніжинської районної ради Чернігівської області восьмого скликання до Ніжинського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Чернігівській області щодо законності вирубки дерев в населених пунктах - Черняхівка, Мала Кошелівка (Вертіївська територіальна громада) Ніжинського району Чернігівської області. 
35. Про Звернення депутатів Ніжинської районної ради Чернігівської області восьмого скликання до Крутівського сільського голови про виконання норм виборчого законодавства України.