СЛОВА ВІТАНЬ ТА ВДЯЧНОСТІ – МЕДИЧНИМ ПРАЦІВНИКАМ

22-06-2021

#НовиниТериторіальнихГромадНіжинськогоРайону

#ЛосинівськаТериторіальнаГромада

Напередодні Дня медичного працівника, 18 червня, у приміщенні Лосинівської амбулаторії ЗПСМ відбулися заходи. Урочистості з нагоди професійного свята розпочалися із привітань селищного голови, Анатолія Стрільця. В своїй промові керівник висловив слова вдячності та вітання всім медичним працівникам громади: «Завдяки Вашій турботі та професійній майстерності у людини з’являється віра та надія на одужання, і це найголовніше. Щодня Ви рятуєте найдорожче - здоров’я та життя людини. Бажаю Вам великого людського щастя, доброго здоров'я, благополуччя і родинного затишку, мирного неба, професійних успіхів та людської шани».

За щоденну наполегливу працю в системі охорони здоров’я, високий професіоналізм, відданість справі, відповідальність, цілеспрямованість та з нагоди Дня медичного працівника нагороджено Грамотою Лосинівського селищного голови:

Петрик Тетяна Миколаївна - завідувач Лосинівської амбулаторії ЗПСМ, лікар ЗП-СЛ;

Талалаївська Ольга Володимирівна – лікар ЗПСМ Лосинівської амбулаторії ЗПСМ;

Кас’ян Лариса Зайдулівна - сестра медична ЗПСМ Лосинівської амбулаторії ЗПСМ;

Гудименко Неля Миколаївна - сестра медична ЗПСМ Лосинівської амбулаторії ЗПСМ;

Касян Наталія Михайлівна - медична сестра;

Семеряко Віра Олександрівна - завідувач Галицької амбулаторії ЗПСМ, лікар ЗП-СЛ;

Дерев’янко Оксана Генадіївна - сестра медична Галицької амбулаторії ЗПСМ;

Вірич Олена Василівна - молодша медична сестра Галицької амбулаторії ЗПСМ;

Фурса Володимир Олексійович - завідувач фельдшерського пункту с. Леонідівка;

Яременко Ольга Володимирівна - завідувач фельдшерського пункту с. Перемога;

Багато також добрих слів і побажань медичні працівники почули від Тетяни Петрик завідуючої Лосинівською амбулаторіэю ЗПСМ, лікаря ЗП-СЛ, заступника селищного голови - Оксани Мелашенко та секретаря селищної ради - Наталії Кошаної.

Працівникам Лосинівської амбулаторії ЗПСМ, Галицької амбулаторії ЗПСМ та КНП «Ніжинський центр первинної медико-санітарної допомоги» були вручені від Лосинівської селищної ради солодкі подарунки.

Святкову програму для медичних працівників підготували працівники відділу культури та туризму Лосинівської селищної ради.