Рішення сьомої сесії Ніжинської районної ради Чернігівської області восьмого скликання (5 жовтня 2021 р.)

07-10-2021

Рішення сьомої сесії районної ради

5 жовтня 2021 року

1. Про звіт про виконання районного бюджету Ніжинського району за І півріччя 2021 рік.

Пояснювальна + додатки.pdf

2. Про внесення змін до рішення другої (позачергової) сесії районної ради восьмого скликання від 24 грудня 2020 року «Про районний бюджет на 2021 рік».

3. Про прогноз районного бюджету Ніжинського району на 2022-2024 роки (Код бюджету 25312200000).

3 - Додатки_Про прогноз районного бюджету.pdf

4. Про надання згоди на передачу та передачу із спільної власності територіальних громад сіл, селища Ніжинського району у комунальну власність Крутівської сільської ради будівлі Дібровського фельдшерського пункту.

5. Про погодження проектів землеустрою щодо встановлення (зміни) меж сіл Пашківка, Синдаревське, Безуглівка, Курилівка Талалаївської сільської ради Ніжинського району Чернігівської області (Безуглівський старостинський округ).

6. Про погодження переобладнання підвального приміщення адміністративної будівлі за адресою м. Ніжин, вул. Батюка, 5-А.

7. Про включення до Переліків першого та другого типів нежитлових приміщень.

8. Про оренду комунального майна.

9. Про звільнення від сплати авансового внеску та забезпечувального депозиту.

10. Про внесення змін до Програми «Про оплату праці найманих працівників та вирішення фінансово-господарських, правових питань, врегулювання трудових відносин для забезпечення роботи відділу культури, сім’ї, молоді та спорту Ніжинської районної державної адміністрації».

10 - Додатки_Наймані працівники.pdf

11. Про внесення змін до рішення шостої сесії районної ради від 08.07.2021 року «Про надання згоди на передачу та передачу об’єкта спільної власності територіальних громад сіл, селища Ніжинського району комунального некомерційного підприємства «Ніжинський центр первинної медико-санітарної допомоги» Ніжинської районної ради».

12. Про надання згоди на передачу та безоплатну передачу окремо визначеного майна спільної власності територіальних громад сіл, селища Ніжинського району комунального некомерційного підприємства "Ніжинський центр первинної медико-санітарної допомоги" Ніжинської районної ради. 

13. Про затвердження районної Програми погашення заборгованості за послуги зв'язку пільговим категоріям громадян за 2018-2020 роки. 

Додатки_Про погашення за телефонний зв'язок.pdf

14. Про скасування рішення шостої сесії Ніжинської районної ради сьомого скликання від 22.09.2016 "Про затвердження Порядку перевезення приватним авторанспортом пільгових категорій громадян та відшкодування витрат за надані послуги". 

Додатки_Щодо перевезення.pdf

15. Про Звернення депутатів Ніжинської районної ради Чернігівської області восьмого скликання до Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо недопущення підвищення тарифів для населення.

16. Про Звернення депутатів Ніжинської районної ради Чернігівської області восьмого скликання до Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо необхідності підвищення пенсій і виплат додаткової пенсії у 2021 році.