Рішення восьмої сесії Ніжинської районної ради Чернігівської області восьмого скликання (9 грудня 2021 р.)

16-12-2021

Рішення восьмої сесії районної ради

9 грудня 2021 року

1. Про внесення змін до рішення п'ятої сесії районної ради восьмого скликання від 29 квітня 2021 року "Про Програму організації та розбудови територіальної оборони в Ніжинському районі на 2021-2022 роки". 

Програма розбудови оборони.docx

2. Про затвердження районної Програми фінансування призначення і виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги громадянам похилого віку, особам з інвалідністю, дітям з інвалідністю, хворим, які не здатні до самообслуговування і потребують постійної сторонньої допомоги (крім осіб, що обслуговуються соціальними службами) та компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі та поштових видатків на 2022 рік. 

3. Про затвердження районної Програми надання іншої субвенції Бахмацькій міській територіальній громаді на фінасування об'єкту "Капітальний ремонт водопроводу по вул. Чернігівська в м. Бахмач Чернігівської області" у 2021 році. 

4. Про звіт про виконання районного бюджету Ніжинського району за 9 місяців 2021 рік.  

Пояснювальна записка + Додатки_Про звіт за 9 місяців.pdf

5. Про внесення змін до рішення другої (позачергової) сесії районної ради 8 скликання від 24 грудня 2020 рку "Про районний бюджет на 2021 рік". 

6. Про скасування рішення 6 сесії Бобровицької районної ради 6-скликання від 28.12.2011 року "Про затвердження символіки Бобровицького району та Положення про порядок її використання". 

7. Про внесення змін до рішення восьмої сесії Бахмацької районної ради сьомого скликання від 30 грудня 2016 року №33 "Про передачу закладів освіти, що є спільною комунальною власністю територіальних громад Бахмацького району у комунальну власність Батуринської міської ради (ОТГ)". 

8. Про затвердження вартості ритуальних послуг, визначених для відшкодування витрат на поховання померлих (загиблих) учасників бойових дій, постраждалих учасників Революції Гідності та осіб з інвалідністю внаслідок війни. 

9. Про погодження проєкту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж села Тиниця Бахмацької міської ради Ніжинського району Чернігівської області. 

10. Про погодження проєктів землеустрою щодо встановлення (зміни) меж сіл Кропивне, Ніжинське Талалаївської сільської ради Ніжинського району Чернігівської області (Ніжинський старостинський округ). 

11. Про внесення змін до рішення другої (погачергової) сесії районної ради восьмого скликання від 24 грудня 2020 року "Про надання згоди на передачу та передачу у комунальну власність Талалаївської сільської ради закладів культури та їх майна із спільної власності територіальних громад сіл, селища Ніжинського району" (зі змінами). 

12. Про включення до Переліків першого та другого типів нежитлових приміщень. 

13. Про оренду комунального майна. 

14. Про звернення Ніжинської районної ради Чернігівської області до Президента України, Верховної Ради України та Генерального прокурора України щодо захисту конституційних прав жителів Комарівської територіальної громади. 

Додаток_Звернення щодо захисту прав.pdf

15. Про звернення Ніжинської районної ради Чернігівської області до Президента України, Міністра внутрішніх справ України, Міністра захисту довкілля та природних ресурсів України, Секретаря РНБО України, Голови Державної екологічної інспекції щодо надзвичайної екологічної ситуації в басейні річки Остер (лівої притоки Десни). 

Додаток до Звернення щодо Остру.pdf

16. Про надання згоди на передачу та передачу Комунального закладу "Регіональний ландшафтний парк "Ніжинський" Ніжинської районної ради".

17. Про запит депутата Недолуги Л.М.