ДЕНЬ ЄДНАННЯ

16-02-2022

Сьогодні, 16 лютого 2022 р., - нове започатковане свято Президентом України – День єднання. Тому по всій Україні, і на Ніжинщині зокрема, майорів Державний Прапор на всіх урядових і не тільки будівлях.

На його честь сьогодні у Ніжині, в найбільшій громаді нашого району, за круглим столом зібралися керівники району, очільники громад, духовенство, освітяни, місцеві депутати, представники громадських організацій. Долучився до заходу заступник голови обласної державної адміністрації Дмитро Іванов.

Кожен із виступаючих озвучив головну думку усіх українців, навколо якої гуртується наш народ не одне століття, а останні 8 років особливо, - у єдності – наша сила, лише спільними зусиллями ми здатні подолати ворога. І сьогодні наша національна позиція – незмінна: громади Ніжинського району об’єднуються разом задля створення належної обороноздатності нашого краю.

Спільними зусиллями влади різних рівнів, патріотів й військовослужбовців, волонтерів й духовенства та усіх громадян нашої держави ворог буде подоланий, а українські землі – захищені.

По завершенню круглого столу на центральній площі Ніжина, а потім на території Меморіального комплексу пам’яті Героїв Крут долучились до розгортання прапорів нашої держави та загального виконання Гімну.