Презентує роботодавця - Чернігівську дирекцію АТ «Укрпошта»

21-02-2022

Давно і плідно обласна служба зайнятості співпрацює з Чернігівською дирекцією АТ «Укрпошта».

Торік за її направленням на підприємство було працевлаштовано 126 безробітних за професіями сортувальник поштових відправлень та виробів друку, листоноша (поштар), оператор поштового зв'язку тощо. Наразі актуальними є 12 вакансій. Потрібні листоноші (поштарі), оператори поштового зв’язку, водії автотранспортних засобів, начальники відділів поштового зв’язку, інженер-енергетик. Укрпошта подала вакансії до Чернігівського міського центру зайнятості, Козелецької, Корюківської, Носівської, Сновської районних, Прилуцької та Ніжинської міськрайонних філій Чернігівського обласного центру зайнятості.

Підприємство гарантує офіційне працевлаштування, а отже, соціальний пакет. Сумлінні та відповідальні працівники можуть розраховувати на кар’єрний ріст. Не поодинокими є приклади, коли оператори поштового зв’язку «зростали» до начальників відділень, регіональних менеджерів та інших управлінських посад.

Інформацію підготувала провідний фахівець із зв’язків з громадськістю та пресою відділу інформаційної роботи Чернігівського обласного центру зайнятості Валентина Федусь,

тел. 67-86-75, (093)988-55-58

Електронна пошта: [email protected]