Звіт за 2022 рік депутата районної ради

26-12-2022
Інформація

До Ніжинської районної ради,

Чернігівської області

Депутата Соловйова Артема Сергійовича

 

ЗВІТ

За 2022 рік

У відповідності до статті 16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», я – Соловйов Артем Сергійович – як депутат Ніжинської районної ради Чернігівської області восьмого скликання оприлюднюю звіт про свою роботу в районі та районній раді за 2022 рік.

До складу Ніжинської районної ради Чернігівської області мене було обрано депутатом від Чернігівської обласної організації ПП «СЛУГА НАРОДУ».

 Свої депутатські повноваження здійснюю керуючись Конституцією України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих рад», «Про звернення громадян», Регламентом Ніжинської районної ради Чернігівської області восьмого скликання та іншими нормативно-правовими актами, що визначають діяльність депутатів та ради.

Є заступником голови постійної комісії  районної ради з питань агропромислового комплексу, земельних та майнових відносин.

В межах виконання депутатських обов'язків брав активну участь в усіх пленарних засіданнях Ніжинської районної ради та засіданнях постійних комісій.

За звітний  період регулярно проводив зустрічі з мешканцями району, підтримую постійний зв’язок з депутатами місцевих рад всіх рівнів, народними депутатами України, з керівниками органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, керівниками організацій, установ, підприємств, що розташовані на території району, громадськими організаціями та іншими благодійними організаціями.

Після 24 лютого 2022 року через Благодійний фонд «Міцні долоні», керівником якого я є,  беру участь у організації допомоги як постраждалому цивільному населенню так і військовим ЗСУ, ТРО.

 

СЛАВА УКРАЇНІ, РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО!!!

 

 

­­21 грудня 2022 рік                                                                                   А.С. Соловйов