Розпочато підготовку до проведенню конкурсу-премії "Гордість району"

14-02-2018
Засідання оргкомітету

13 лютого 2018 року відбулось перше засідання організаційного комітету з підготовки та проведення урочистого нагородження лауреатів та переможців районного щорічного конкурсу-премії «Гордість району», яке провела заступник голови райдержадміністрації Оксана Мелашенко.

Участь у засіданні від Ніжинської районної ради взяла начальник організаційного відділу Вікторія Охріменко.

По темі: Переможців та лауреатів відзначено премією «Гордість району 2017».

Метою проведення конкурсу-премії є створення умов для підвищення професійної майстерності працівників різних галузей господарства; розвитку лідерства у суспільному житті району; активного залучення мешканців району до життєдіяльності їх громад; виховання у жителів району відчуття гордості за свою плідну працю; формування бажання у підростаючого покоління досягати нових успіхів заради процвітання рідного краю, а також для виявлення видатних і талановитих особистостей, відзначення інтелектуальної та професійної еліти району, нагородження громадян за найбільш вагомі професійні досягнення.

У ході засідання було обговорено внесення змін до положення конкурсу, зокрема вони стосувались різновиду номінацій.

Так, відповідно до минулорічного положення залишились номінації «Місцеве самоврядування», «Підприємництво», «Сільське господарство та промисли», «Соціальний захист», «Охорона здоров’я», «Освіта», «Культура і мистецтво», «Фізична культура і спорт», «Громадський діяч», «За мужність і патріотизм», «Майбутнє Ніжинщини», «Вільна номінація». Крім того, було запропоновано номінацію «Державна служба» замінити на «Керівник» та «Фахівець», а також додати номінації «Кращий колектив», «Дружня родина» та «Меценатство». Збір анкет - до 15 березня 2017 року.

У ході засідання також були обговорені деякі організаційні питання проведення урочистої церемонії нагородження, зокрема орієнтовною датою проведення визначено 13 квітня.

Організаційний відділ районної ради