З нагоди ювілею директора ТОВ «Формат Плюс-П» Володимира Прошукала відзначено Почесною грамотою Чернігівської обласної ради

11-07-2018
Свято

10 липня 2018 року щирі вітання з ювілейним 60-м Днем народження приймав директор ТОВ «Формат Плюс-П» Володимир Іванович Прошукало від голови Ніжинської районної ради Олега Бузуна.

Володимир Іванович народився 10 липня 1958 року в селі Перебудова Ніжинського району. Має значний досвід у поліграфічній галузі. Зокрема, у 2003 - 2017 роках працював директором Ніжинської районної друкарні, а з 2017 року і по теперішній час - директором ТОВ «Формат Плюс-П». За час роботи зарекомендував себе як висококваліфікований фахівець, здібний організатор, ініціативний, відповідальний і досвідчений керівник.

За багаторічну сумлінну працю, відповідальне ставлення до виконання професійних обов’язків та нагоди 60-річчя від Дня народження Володимира Івановича відзначено Почесною грамотою Чернігівської обласної ради. Тож цього святкового дня Олег Віталійович передав ювіляру відзнаку та від усього серця побажав щастя й добробуту, великих успіхів і здобутків у всіх справах, наснаги та натхнення, довгих років життя, а також міцного здоров’я, здійснення всіх мрій, професійних успіхів та особистих творчих досягнень.

Організаційний відділ районної ради