Інформація про оголошення конкурсу з відбору суб’єкта оціночної діяльності, який буде залучений до проведення незалежної оцінки комунального майна, управління яким здійснює Ніжинська районна рада

30-11-2023
Оголошення

Назва об’єкту оцінки:

Комунальне майно, що знаходиться за адресою: Чернігівська область,  м. Ніжин, вул. Покровська, 9 (нежитлове приміщень в адміністративній будівлі,  корисною площею 23,5 кв.м.)  

Мета проведення незалежної оцінки: визначення ринкової вартості майна для цілей приватизації шляхом викупу.

Кількість об’єкту необоротних активів згідно з аналітичним обліком (основних засобів, незавершеного будівництва, довгострокових фінансових інвестицій, нематеріальних активів):  1 об’єкт.

Замовник послуг  з оцінки – Ніжинська районна рада.

Платник послуг з оцінки - Ніжинська районна рада.

Балансоутримувач: Ніжинська районна рада.

Організаційно-правова форма: комунальна.

Наявність об’єктів, що містять державну таємницю: ні.

Подібні до об’єкта оцінки об’єкти: приміщення та частини будівель.

Конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності буде здійснюватися відповідно до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності, затвердженого наказом Фонду державного майна України від 31.12.2015 № 2075, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 15.01.2016 за № 60/28190 (у редакції наказу Фонду державного майна України від 11.02.2020 №227 (далі - Положення) та з урахуванням умов цього оголошення.

 Претендентам на участь у конкурсі потрібно подати конкурсну документацію в запечатаному конверті з описом підтвердних документів:
- заяву на участь у конкурсі за встановленою формою;
- копію установчого документа претендента;
- копії кваліфікаційних документів оцінювачів, яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про оцінку майна;
- копію сертифіката суб’єкта оціночної діяльності, виданого претенденту Фондом державного майна України;
- інформацію про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним з незалежної оцінки майна, у тому числі подібного майна, тощо).

          Конкурсна пропозиція претендента подається у запечатаному конверті і має містити пропозиції щодо вартості виконання робіт, калькуляцію витрат, пов’язаних з виконанням робіт, а також терміну виконання робіт (у календарних днях).

 Конкурс відбудеться  в Ніжинській районній раді  15.12.2023 р. об 11.00 год.  за адресою:  м. Ніжин, пл. ім.І.Франка,1, к. 18.

Документи приймаються по 10.12.2023 р. (включно) за адресою: м. Ніжин, пл.ім.І.Франка,1, к. 25, тел. для довідок  068 248 26 48.