14-02-2024
Центр зайнятості інформує

Служба зайнятості пропонує свої послуги роботодавцям

Служба зайнятості пропонує роботодавцям співпрацю і запрошує скористатися комплексом безкоштовних послуг. Основні з них: підбір кадрів, професійне навчання безробітних під конкретні робочі місця; підвищення конкурентоспроможності працівників шляхом отримання ваучера на навчання; задоволення потреб у тимчасових робітниках для виконання певних видів робіт. Також служба зайнятості пропонує роботодавцям фінансову підтримку. Зокрема, вони можуть отримати компенсаційні виплати за працевлаштування окремих категорій зареєстрованих безробітних, яким важко конкурувати на ринку праці, внутрішньо переміщених осіб, безробітних на нові робочі місця, за облаштування робочих місць для людей з інвалідністю.

Про це йшлося під час робочої зустрічі директорки Чернігівського обласного центру зайнятості Людмили Ключник та її заступника Вячеслава Бєлогури з генеральним директором СТОВ «Інтер» Михайлом Бондарем та начальником відділу кадрів Галиною Бондар.

Підприємство розташоване в Ічні і обробляє землі цієї громади. Спеціалізується на вирощуванні зернових, бобових та олійних культур, розведенні великої рогатої худоби та свиней. До речі, торік на «Інтері» актуальними були 8 вакансій і всі укомплектовані за сприяння служби зайнятості. Так, троє безробітних були працевлаштовані кухарями, двоє - трактористами-машиністами і по одному – водієм, робітником з комплексного обслуговування, оператором машинного доїння.

Співробітництво СТОВ «Інтер» зі службою зайнятості продовжується і в поточному році. А підписання під час зустрічі меморандуму про співпрацю є доказом того, що ця взаємодія має довгострокову перспективу.

Детально ознайомитися з послугами служби зайнятості роботодавцям можна на нашому сайті https://chg.dcz.gov.ua//

Є запитання? Звертайтеся на наш канал онлайн-підтримки в Telegram https://t.me/pitrymkaDSZChernigiv

Чернігівський обласний центр зайнятості