Загальні збори громадян у Великій Кошелівці

15-03-2018
Схід села

16 лютого відбулись загальні збори громадян села Велика Кошелівка. Участь у них взяли перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Батрак, заступник голови районної ради Наталія Березка, представник народного депутата України Олександра Кодоли Олексій Пірковський, голова Вертіївської ОТГ Ігор Мороз, представники Ніжинського РЕМу та управління Держгеокадастру.

Сільський голова Олександр Соломаха звітував перед односельцями про соціально-економічний розвиток у 2017 році та основні завдання на 2018 рік. Також він інформував про результати згоди великокошелівської громади на приєднання до Вертіївської ОТГ – наразі сільська рада очікує висновків Чернігівської обласної державної адміністрації. Присутній на зборах голова Вертіївської ОТГ Ігор Мороз розповів про успіхи та плани об’єднаної громади.

Олексій Пірковський поінформував присутніх про роботу народного депутата України Олександра Кодоли у Верховній Раді за три роки та спрямування коштів із фонду соціально-економічного розвитку територій на Ніжинський район.

Жителі села традиційно під час сходу озвучили ряд критичних зауважень, що стосувалися стану доріг, інвентаризації земель, ремонту закладів соціальної сфери та якісне надання послуг, зокрема, щоб вчасно приходив рейсовий автобус, щоб у квитанціях із РЕМу були ті показники, які передавали, щоб було місце для випасу худоби, адже є необхідність оформлення громадських пасовищ тощо. Здавалося б не глобальні проблеми, але надзвичайно важливі та такі, що потребують нагального вирішення.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації за матеріалами газети "Ніжинський вісник"