Проекти рішень третьої (позачергової) сесії Ніжинської районної ради Чернігівської області восьмого скликання

20-01-2021

Проект Порядку денного третьої (позачергової) сесії

Ніжинської районної ради Чернігівськї області восьмого скликання

22 січня 2021 року

Порядок денний ІІІ сесії станом на 21 січня.doc

1. Про звернення депутатів Ніжинської районної ради Чернігівської області восьмого скликання до Президента України Зеленського В.О., Прем’єр-міністра України Шмигаля Д.А., Голови Верховної Ради України Разумкова Д.О. та Народного депутата Зуба В.О. про недопущення підняття тарифів на тепло- та енергоносії. 

1 - Проєкт рішення Звернення.doc

Додоток Звернення.doc

Варіант Звернення (від Слуга народу).pdf

Варіант Звернення (від Наш край).pdf

Варіант Зверненя (від Європейська солідарність).pdf

Варіант Звернення (від Батьківщина).pdf

Варіант Звернення_Агенція незалежних журналістів.pdf

2. Про затвердження Програми фінансової підтримки територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), як структурного підрозділу управління соціального захисту населення Ніжинської районної державної адміністрації Чернігівської області.

2 - Проєкт рішення_Про затвердження програми фінпідтримки терцентру.pdf

3. Про затвердження Програми фінансової підтримки фінансово-господарської діяльності відділу освіти Ніжинської районної державної адміністрації.

3 - Проєкт рішення_Про затвердження Програми фінпідтримки освіта.pdf

4. Про затвердження Програми «Про оплату праці та послуг ліквідаційної комісії Ніжинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді».                                                            

4 - Проєкт Прогрма Про оплату праці та послуг ліквідаційної комісії НРЦ СС.doc

5. Затвердження Програми «Про оплату праці найманих працівників та вирішення фінансово-господарських, правових питань, врегулювання трудових відносин для забезпечення роботи відділу культури, сім’ї, молоді та спорту Ніжинської районної державної адміністрації».

5 - Проєкт рішення_Програма оплати праці Культура.pdf

6. Про внесення змін до рішення другої (позачергової) сесії районної ради від 24 грудня 2020 року «Про надання згоди на передачу та передачу у комунальну власність Лосинівської селищної ради закладів культури та їх майна із спільної власності територіальних громад сіл, селища Ніжинського району».

6 - Лосинiвка_ЗМIНИ.docx

7. Про внесення змін до рішення другої (позачергової) сесії районної ради від 24 грудня 2020 року «Про надання згоди на передачу та передачу у комунальну власність Талалаївської сільської ради закладів культури та їх майна із спільної власності територіальних громад сіл, селища Ніжинського району».

7 - Талалаiвка_ЗМIНИ.docx

8. Про внесення змін до рішення другої (позачергової) сесії районної ради від 24 грудня 2020 року «Про надання згоди на передачу та передачу у комунальну власність Вертіївської сільської ради закладів культури та їх майна із спільної власності територіальних громад сіл, селища Ніжинського району».

8 - Вертiiвка_ЗМIНИ.docx

9. Про внесення змін до рішення другої (позачергової) сесії районної ради від 24 грудня 2020 року «Про надання згоди на передачу та передачу у комунальну власність Крутівської сільської ради сільських бібліотек-філій Ніжинської районної централізованої бібліотечної системи та їх майна із спільної власності територіальних громад сіл, селища Ніжинського району».

9 - Крути_ЗМIНИ.docx

10. Про надання згоди на передачу та передачу у комунальну власність Комарівської сільської ради бібліотек-філій Борзнянської районної централізованої бібліотечної системи.

10 - Про передачу бібліотек Комарівка.doc

11. Про надання згоди на передачу та передачу у комунальну власність Крутівської сільської ради бібліотек-філій Борзнянської районної централізованої бібліотечної системи.

11 - Про передачу бібліотек Крути.doc

12. Про безоплатну передачу частини майна відділу освіти, культури, молоді та спорту Носівської районної державної адміністрації із спільної власності територіальних громад сіл, міста Носівського району у комунальну власність Носівської міської ради.

12 - Проєкт рішення_Про безоплатну передачу частини майна відділу освіти.pdf

13. Про безоплатну передачу у власність Носівської територіальної громади із спільної власності територіальних громад сіл, міста Носівського району КНП «Носівська ЦРЛ ім.. Ф.Я.Примака» Носівської районної ради.

13- Проєкт рішення передача црл.doc

14. Про внесення змін до рішення другої (позачергової) сесії районної ради від 24 грудня 2020 року «Про вихід Бахмацької районної ради із складу засновників юридичних осіб - бюджетних установ, закладів та підприємств».

14 - Проєкт рішення_Про внесення змін до ріш Про вихід.pdf

15. Про порушення клопотання перед Вертіївською сільською радою про прийняття у комунальну власність Комунальної установи «Ніжинський районний інклюзивно-ресурсний центр» Ніжинської районної ради Чернігівської області та його майна із спільної власності територіальних громад сіл, селища Ніжинського району та передачу у разі надання згоди.

15- Про порушення клопотання перед Вертіївкою.doc

16. Про затвердження Положення про помічника-консультанта депутата Ніжинської районної ради Чернігівської області.

16 - Про Полож про консультанта.doc

17. Про затвердження розпорядження голови районної ради від 4 січня 2021 р. №01 «Про передачу майна відділу освіти Ніжинської районної державної адміністрації».

17 - Проєкт Програма Про передачу майна відділу освіти.doc

18. Про припинення оренди комунального майна.

18 - Проєкт Про припинення оренди комунального майна.doc