РОБОЧИЙ ВІЗИТ ДО ПЛИСКІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

24-03-2021

Сьогодні, 24 березня, Анатолій КРАСНОСІЛЬСЬКИЙ, голова Ніжинської районної ради, із робочим візитом відвідав Плисківську територіальну громаду.

У ході розмови із Мариною ВІРКО, головою громади, Анатолій Григорович цікавився соціально-економічним становищем громади, наповненням місцевого бюджету, забезпеченням медичними послугами населення та лікарськими засобами, станом пожежної безпеки, місцевої школи та дошкільних навчальних закладів, відвідавши потім відповідні установи. За словами Марини Олександрівни, надходження у минулому році до місцевого бюджету склали 200% і є сподівання, що і цього року буде перевиконання, що, в свою чергу, дозволить втілити корисні справи для розвитку громади.

Одним із болючих питань для громади є вирішення питання з ремонтом державної дороги, яка веде до траси Кіпті - Сумська область, оскільки вона стала пошкодженою через рух вантажних автомобілів.

Також у ході візиту Анатолій КРАСНОСІЛЬСЬКИЙ відвідав поліцейську станцію, де у рамках проекту облаштовано приміщення для офіцера громади, де є кабінет, дитяча кімната, кімната для проживання та кухня з усіма комунальними послугами.

У підсумку візит до територіальної громади показав прагнення до розвитку та конкретні дії, які були зроблені та закладені у стратегії для подальшої реалізації.