Рішення п'ятої сесії Ніжинської районної ради Чернігівської області восьмого скликання (29 квітня 2021 р.)

11-05-2021

Рішення п'ятої сесії районної ради

29 квітня 2021 року

1. Про звіт про виконання районного бюджету Ніжинського району за І квартал 2021 рік.

2. Про членство Ніжинської районної ради в Місцевій асоціації органів місцевого самоврядування «Ради Чернігівщини». 

3. Про внесення змін до рішення двадцять четвертої сесії районної ради сьомого скликання від 30 вересня 2019 року «Про затвердження списку присяжних Ніжинського міськрайонного суду Чернігівської області».

4. Про затвердження розпоряджень голови Ніжинської районної ради Чернігівської області.

5. Про внесення змін до рішення третьої (позачергової) сесії Ніжинської районної ради від 22 січня 2021 року «Про надання згоди на передачу у комунальну власність Комарівської сільської ради бібліотек-філій Борзнянської районної централізованої бібліотечної системи».

6. Про внесення змін до рішення третьої (позачергової) сесії Ніжинської районної ради від 22 січня 2021 року «Про надання згоди на передачу та передачу у комунальну власність Крутівської сільської ради бібліотек-філій Борзнянської районної централізованої бібліотечної системи».

7. Про внесення змін до рішення двадцять сьомої сесії Борзнянської районної ради сьомого скликання від 20 жовтня 2020 року «Про безоплатну передачу майна у комунальну власність Борзнянської міської ради та вихід із складу засновників бюджетних установ».

8. Про внесення змін до рішення четвертої сесії Ніжинської районної ради від 26 лютого 2021 року «Про внесення змін до рішення другої (позачергової) сесії районної ради восьмого скликання від 24 грудня 2020 року «Про надання згоди на передачу та передачу у комунальну власність Крутівської сільської ради закладів освіти та їх майна із спільної власності територіальних громад сіл, селища Ніжинського району».

9. Про оренду комунального майна.

10. Про включення до Переліків першого та другого типу нежитлових приміщень.

11. Про безоплатну передачу в комунальну власність Носівської територіальної громади будівлі та майна, розташованого за адресою: Чернігівська область, Ніжинський район, м. Носівка, вулиця Центральна, будинок 19.

12. Про надання згоди на передачу та передачу у комунальну власність Ніжинської територіальної громади Переяслівського фельдшерського пункту та його майна.

13. Про надання згоди на передачу та передачу із спільної власності територіальних громад, сіл, селища Ніжинського району у комунальну власність Вертіївської територіальної громади нежитлових будівель, що знаходяться за адресою: с. Кукшин, вул. Власенків, 21а.

14. Про порушення клопотання про безоплатну передачу в комунальну власність Ніжинської міської ради із спільної власності територіальних громад сіл, селища Ніжинського району с. Переяслівка.

15. Про надання дозволу відділу освіти на списання майна Терешківської ЗОШ І-ІІ ст.

16. Про передачу незавершених капітальних інвестицій з балансу відділу освіти Ніжинської районної державної адміністрації на баланс Талалаївської сільської ради.

17. Про надання дозволу відділу освіти Ніжинської районної державної адміністрації на списання основних засобів та інших необоротних матеріальних активів, які є непридатними до використання, фізично зношені та морально застарілі.

18. Про надання дозволу відділу освіти Ніжинської районної державної адміністрації на списання майна.

19. Про перерахування залишків коштів плати за послуги бюджетних установ та кошти інших джерел власних надходжень з відділу освіти Ніжинської районної державної адміністрації.

20. Про надання згоди на передачу та передачу у комунальну власність Лосинівської селищної ради будівель та споруд амбулаторій загальної практики сімейної медицини, що перебувають в оперативному управлінні КНП «Ніжинський центр первинної медико-санітарної допомоги» Ніжинської районної ради із спільної власності територіальних громад сіл, селища Ніжинського району.

21. Про надання згоди на передачу та передачу у комунальну власність Крутівської сільської ради будівлі та споруд амбулаторій загальної практики сімейної медицини, що перебуває в оперативному управлінні КНП «Ніжинський центр первинної медико-санітарної допомоги» Ніжинської районної ради із спільної власності територіальних громад сіл, селища Ніжинського району.

22. Про надання згоди на передачу та передачу у комунальну власність Талалаївської сільської ради будівлі та споруд амбулаторій загальної практики сімейної медицини, що перебуває в оперативному управлінні КНП «Ніжинський центр первинної медико-санітарної допомоги» Ніжинської районної ради із спільної власності територіальних громад сіл, селища Ніжинського району.

23. Про Програму організації та розбудови територіальної оборони в Ніжинському районі на 2021-2022 роки.

24. Про Звернення Ніжинської районної ради Чернігівської області восьмого скликання до Чернігівської обласної ради та Чернігівської обласної державної адміністрації щодо необхідності прийняття Чернігівською обласною радою Програми «Питна вода», спрямованої на забезпечення населення якісною питною водою.

25. Про призначення Красновида Б.І. на посаду директора комунального закладу «Регіональний ландшафтний парк «Ніжинський» Ніжинської районної ради.