Проекти рішень шостої сесії Ніжинської районної ради Чернігівської області

11-06-2021

Проект Порядку денного шостої сесії

Ніжинської районної ради Чернігівськї області восьмого скликання

8 липня 2021 року

Проект Порядку денного 6 сесії.doc

1. Про внесння змін до рішення другої (позачергової) сесії районної ради восьмого скликання від 24 грудня 2020 року "Про надання згоди на передачу та передачу у комунальну власність Талалаївської сільської ради закладів освіти та їх майна із спільної власності територіальних громад сіл, селища Ніжинського району". 

1 - Зміни_Надання згоди на передачу_Талалаївка.pdf

2. Про безоплатну передачу у комунальну власність Ніжинської територіальної громади житлового будинку та господарської будівлі (хліва) Переяслівської ЗОШ І-ІІ ст., що розташовані в с. Переяслівка. 

Проект_Про_передачу_житл.будинку.doc

3. Про затвердження районної Програма передачі нетелей багатодітним сім’ям, які проживають у сільській місцевості Ніжинського району, на 2021-2027 роки. 

Проект_Нетелі для жителів сільської місцевості.doc

Про-ма перед. нет.2021-2027.doc

4. Про районну програму забезпечення виконання Ніжинською районною державною адміністрацією делегованих повноважень на 2021 рік. 

Проект_Про районну програму забезпечення повноважень.pdf

5. Про погодження проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж м. Носівка Чернігівської області.

Проект_Про погодження проекту благоустрою_Носівка.pdf

6. Про надання згоди на передачу та передачу у комунальну власність Мринської сільської ради автомобіля зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Ніжинського району.

6 - Проект_Про_передачу_автомобiля_Мрин.doc

7. Про надання дозволу на списання основних засобів, що перебувають на праві оперативного управління у КНП «Ніжинська центральна районна лікарня» Ніжинської районної ради Чернігівської області.

7 - Проект_Про списання.PDF

7 - Проект_Про списання1.PDF

7 - Проект_Про списання_Додаток1.PDF

8. Про надання дозволу Ніжинській районній раді Чернігівської області на списання основних засобів та інших необоротних матеріальних активів.

8 - Проект__про_надання_дозволу_на_списання_основних_засобiв.doc

9. Про затвердження протоколів результатів електронних аукціонів з оренди майна спільної власності територіальних громад сіл, селища Ніжинського району. 

9 - Проeкт_рiшення_Про_затвердження_протоколу_про_резул_тати_ЕА_з_оренди_майна_ком.власностi.doc

10. Про оренду комунального майна.

10 - Проeкт_рiшення_Про_оренду_комунал_ного_майна.doc

11Про втрату чинності рішення двадцять сьомої сесії районної ради сьомого скликання від 23.06.2020 р. «Про звільнення від сплати за оренду майна».

11 - Проект_Про_втрату_чинностi_рiшення.doc

12. Про внесення змін до рішення п’ятої сесії восьмого скликання від 29 квітня 2021 року «Про включення до Переліків першого та другого типів нежитлових приміщень».

12 - Проeкт_рiшення_Про_виключення_з_Перелiкiв_першого_типу_внесення_змiн.doc

13. Про включення до Переліків першого та другого типів нежитлових приміщень. 

13 - Проeкт_рiшення_Про_включення_до_Перелiкiв_першого_та_другого_типу.doc

14. Про внесення змін до рішення двадцять четвертої сесії районної ради сьомого скликання від 30 вересня 2019 року «Про затвердження списку присяжних Ніжинського міськрайонного суду Чернігівської області».

14 - Проект_Про внесення змін до списку присяжних.doc

15. Про план роботи Ніжинської районної ради на ІІ півріччя 2021 року. 

15 - Проект_Про_план_роботи_Нiжинс_коi_районноi_ради.doc

16. Про Звернення депутатів Ніжинської районної ради Чернігівської області восьмого скликання до Президента України Зеленського В.О., Прем'єр-міністра України Шмигаля Д.А., Голови Верховної Ради України Разумкова Д.О. щодо повноважень та фінансових ресурсів субрегіонального рівня.

16 - Проект_Звернення.doc

17. Про погодження Тарифів на платні послуги зі стоматології (терапевтичні, рентгенографічні), що надаються КНП «Ніжинська центральна районна лікарня» Ніжинської районної ради Чернігівської області. 

17 - Проект_затвердження_тарифiв.doc

18. Про надання згоди на передачу та передачу об’єкта спільної власності територіальних громад сіл, селища Ніжинського району комунального некомерційного підприємства «Ніжинський центр первинної медико-санітарної допомоги» Ніжинської районної ради Чернігівської області у комунальну власність Лосинівської селищної ради. 

18 - Проект_Про_передачу_кнп_Лосинiвка.doc

19. Про надання згоди на передачу та передачу об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селища Ніжинського району комунального закладу «Регіональний ландшафтний парк «Ніжинський» Ніжинської районної ради у комунальну власність Ніжинської територіальної громади. 

19 - Проект_Про_передачу_парку.doc

20. Про надання дозволу на приватизацію (відчуження) комунального майна за адресою: м. Носівка, вул. Мринський шлях, б. 26.

20 - Про_надання_дозволу_на_приватизацiю.doc

21. Про запит депутата Шкарупи М.С.

21 - Проект Запит Шкарупи.doc