Урочистий захід з нагоди відзначення Дня медичного працівника

22-06-2021

18 червня 2021 р. у міському будинку культури вітали не лише лікарів і медсестер, а й усіх тих без чиєї допомоги не обійшлася б медична галузь, хто має відношення до порятунку людських життів. Професія медика не знає свят і вихідних, вимагає великого терпіння, мужності, душевної чутливості.

З нагоди професійного свята привітала присутніх заступник міського голови Лариса Петько.

«Життя людини вимірюється однією хвилиною і це дуже важливо, коли допомога надана вчасно, коли життя врятовано. Саме Ваша небайдужість, професіоналізм, бажання врятувати, тримає націю на цьому світі. Тому що здоров’я нації – це майбутнє нашої держави, без здоров’я нації не буде майбутнього ні нашого, ні наших дітей», - наголосила Лариса Петько.

Колег з професійним святом вітала генеральний директор КНП «Бобровицький центр первинної медико – санітарної допомоги» Людмила Левченко. «Щиро дякую колегам за мудрість та ентузіазм адже наша медична родина – міцна, єдина і працює на результат. Бажаю, щоб кожен день приносив вам щастя і радість».

Зі щирими словами вдячності звернулись до присутніх в.о. генерального директора КНП «Бобровицька опорна лікарня» Ірина Скиба та голова профспілки С.Хуторний.

«В ці нелегкі для країни часи, праця медичного працівника воістину героїчна та гуманна – зцілювати, повертати людям здоров’я та рятувати людське життя. Всім міцного здоров’я та мирного неба над головою», - додала Ірина Скиба.

Урочисте дійство завершилося святковим концертом та хореографічними композиціями, які присутнім дарували талановита молодь громади та артисти міського будинку культури.

За сумлінну працю в галузі медицини, відповідальне ставлення до виконання своїх професійних обов’язків, високий професіоналізм, уміння своєчасно надати кваліфіковану допомогу та з нагоди Дня медичного працівника було нагороджено Почесною грамотою:

- Аніщенко Валентину Миколаївну, лікаря загальної практики - сімейного лікаря Бобровицької міської лікарської амбулаторії КНП «Бобровицький ЦПМСД»;

- Тунік Ніну Миколаївну, лікаря-педіатра дільничного Бобровицької міської лікарської амбулаторії КНП «Бобровицький ЦПМСД»;

- Чернявську Ганну Гаврилівну, лікаря – бактеріолога Бобровицького РЛВ ДУ ЧОЛЦ МОЗ України;

- Горобець Олесю Іванівну, сестру медичну операційну КНП «Бобровицька опорна лікарня»;

- Горбач Ганну Іванівну, сестру медичну – анестезиста, КНП «Бобровицька опорна лікарня»;

- Добробоженко Ірину Юріївну, сестру медичну фізкабінету КНП «Бобровицька опорна лікарня»;

- Костюка Івана Анатолійовича, техніка зубного консультативно-діагностичного центру КНП «Бобровицька опорна лікарня»;

- Петрусь Світлану Миколаївну, сестру медичну – анестезиста КНП «Бобровицька опорна лікарня»;

- Тарасенко Тетяну Миколаївну, лаборанта відділення анестезіології та інтенсивної терапії КНП «Бобровицька опорна лікарня».