24-03-2023
Інформація

Звіт про роботу депутата
Ніжинської районної ради восьмого скликання

Недолуги Людмили Миколаївни

за 2022 рік.

 

       Я, Недолуга Людмила,  депутат  Ніжинської районної  ради VIII скликання, голова постійної депутатської комісії з питань регламенту, депутатської етики, законності та запобігання корупції, розвитку і реформування місцевого самоврядування, децентралізації, європейської інтеграції та інформаційної політики .

        Свої депутатські повноваження здійснюю на основі вимог, передбачених Конституцією України, законами України «Про статус депутатів місцевих рад», «Про місцеве самоврядування в Україні».

        За звітний період депутатської діяльності організовала чотири засідання  постійної комісії з питань регламенту, депутатської етики, законності та запобігання корупції, розвитку і реформування місцевого самоврядування, децентралізації, європейської інтеграції та інформаційної політики на яких розглянуто 42 питання. Приймала активну участь у розробці проектів рішень, в обговоренні питань, які виносилися на розгляд сесії, в роботі чотирьох пленарних засідань сесій та шести засідань Президії районної ради.

         Разом з іншими депутатами районної ради вирішувала нагальні проблеми, з врахуванням проблематики воєнного стану.

         Підготувала ряд звернень та листів, щодо розшуку зниклих безвісти військовослужбовців, щодо надання благодійної та гуманітарної допомоги, пошуку житла для ВПО. Приймала участь в сфері збору та передачі допомоги військовим та цивільним в зону бойових дій, видачі гуманітарної допомоги територіальним громадам.

         Постійно підтримую зв'язок з виборцями. Моя діяльність спрямована на вирішення проблемних питань, з якими звертаються виборці мого округу. Працюю через депутатські звернення в письмовій та усній формах.