Проекти рішень восьмої сесії Ніжинської районної ради Чернігівскої області

26-11-2021

Проект Порядку денного восьмої сесії

Ніжинської районної ради Чернігівськї області восьмого скликання

9 грудня 2021 року

Порядок денний президії та комісій.doc

1. Про звіт про виконання районного бюджету Ніжинського району за 9 місяців 2021 рік.

Про_звiт_про_виконання_районного_бюджету_за_9_мiсяцiв_2021_р..doc

основна_пояснююча_за_9_мiсяцiв.doc

Звiт_району_спец.xls

Звiт_району_заг.xls

додаток3.xlsx

додаток4.xlsx

2. Про внесення змін до рішення восьмої сесії Бахмацької районної ради сьомого скликання від 30 грудня 2016 року№ 33 «Про передачу закладів освіти, що є спільноюкомунальною власністю територіальних громад Бахмацького району, у комунальну власність Батуринської міської ради (ОТГ)»

Рiшення_сесii_Нiжинс_коi_районноi_ради.docx

Рiшення_Бахмац_коi_РР.pdf

3. Про внесення змін до Програми організації та розбудови територіальної оборони в Ніжинському районі на 2021-2022 роки.

iшення_змiни_ТрО_2021_12_06_22_05_13.doc

пояснювал_на_записка.doc

ТрО_Заходи_2021_новi_змiни.doc

4. Про затвердження вартості ритуальних послуг, визначених для відшкодування витрат на поховання померлих (загиблих) учасників бойових дій, постраждалих учасників Революції Гідності  та осіб з інвалідністю внаслідок війни.

р_шення.doc

пояснювальна записка.doc

Подання-РАДА.doc

додаток.xls

5. Про звернення Ніжинської районної ради Чернігівської області до Президента України, Міністра внутрішніх справ України, Міністра захисту довкілля та природних ресурсів України, Секретаря РНБО України, Голови Державної екологічної інспекції щодо надзвичайної екологічної ситуації в басейні річки Остер (лівої притоки Десни).

Остер.pdf

6. Про звернення Ніжинської районної ради Чернігівської області до Президента України, Верховної Ради України та Генерального прокурора України щодо захисту конституційних прав жителів Комарівської сільської об’єднаної територіальної громади.

Дружба.pdf

7. Про затвердження районної Програми фінансування призначення і виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги громадянам похилого віку, особам з інвалідністю, дітям з інвалідністю, хворим, які не здатні до самообслуговування і потребують постійної сторонньої допомоги (крім осіб, що обслуговуються соціальними службами) та компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі та поштових видатків на 2022 рік.

Проект р_шення.doc

записка_2021_12_03_19_43_45.doc

Програма соцпослуги 2022.doc

-РАДА_2021_12_03_19_44_08.doc

8. Про затвердження районної Програми надання іншої субвенції Бахмацькій міській територіальній громаді на фінансування об’єкту «Капітальний ремонт водопроводу по вул. Чернігівська в м. Бахмач Чернігівської області» у 2021 році. 

Програма Бахмач водопров 235 тис..docx

9. Про погодження проєктів землеустрою щодо встановлення (зміни) меж сіл Кропивне, Ніжинське Талалаївської сільської ради Ніжинського району Чернігівської області (Ніжинський старостинський округ). 

Проект Про погодження меж Кропивне, Ніжинське.doc

10. Про погодження проєкту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж села Тиниця Бахмацької міської ради Ніжинського району Чернігівської області.

Проект Про погодження меж Тиниця.doc

11. Про оренду комунального майна. 

Проект Про оренду комунального майна.doc

12. Про включення до Переліків першого та другого типів нежитлових приміщень. 

Проект_Про Переліки.doc

13Про скасування рішення 6 сесії Бобровицької районної ради 6 скликання від 28.12.2011 року «Про затвердження символіки Бобровицького  району та Положення про порядок її використання». 

Проект Про скасування рішення по символіці.doc

додаток до проекту по скасуванню символіки.pdf

14. Про внесення змін до рішення другої (позачергової) сесії районної ради восьмого скликання від 24 грудня 2020 року «Про надання згоди на передачу та передачу у комунальну власність Талалаївської сільської ради закладів культури та їх майна із спільної власності територіальних громад сіл, селища Ніжинського району» (зі змінами).

Проект Талалаївка зміни по культурі.doc

15. Про надання  згоди на передачу та передачу Комунального закладу «Регіональний ландшафтний парк «Ніжинський» Ніжинської районної ради».

Проект_Про передачу парку.doc

16. Про надання згоди на передачу та безоплатну передачу об’єкта спільної власності територіальних громад сіл, селища Ніжинського району, комунального некомерційного підприємства «Ніжинська центральна районна лікарня» Ніжинської районної ради до комунальної власності.

Проєкт передачі ЦРЛ.doc